OFICIAL. Cea mai neagră pistă în ATENTATELE TERORISTE de la Paris se confirmă

Imigranti

Paşaportul sirian găsit lângă corpul unuia dintre autorii atentatelor comise la Paris vineri seară este pe numele lui Ahmad al Mohammad, 25 de ani, şi a fost prezentat de un solicitant de azil sosit în Grecia înainte de a pleca pe ruta din Balcani, a anunţat Atena duminică, informează AFP.

Iannis Mouzalas, ministrul grec pentru migraţie, a anunţat într-o conferinţă de presă că titularul acestui paşaport a fost înregistrat în Insula Leros, situată vizavi de coastele Turciei, pe 3 octombrie, a părăsit Grecia la o dată necunoscută şi a fost reperat ultima oară în Croaţia câteva zile mai târziu.

„Aceasta este singura persoană pentru care am primit o solicitare din partea autorităţilor franceze”, a spus ministrul.

Cotidianul sârb Blic a publicat anterior o fotografie arătând „un paşaport sirian pe numele lui Ahmad al Mohammad care a parcurs toată ruta din Balcani”.

Într-un comunicat, ministrul sârb de interne a declarat că acelaşi paşaport a fost înregistrat apoi la Presevo (frontiera dintre Macedonia şi Serbia), unde titularul a solicitat în mod oficial azil.

Poliţia franceză a anunţat sâmbătă că un paşaport sirian a fost găsit „lângă corpul” unuia dintre autorii atentatelor la Stade de France.

O sursă franceză a confirmat pentru France Presse că titularul paşaportului era Ahmad alMohammad, născut pe 10 septembrie 1990, necunoscut serviciilor antiteroriste franceze.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *