OFICIAL: Un numar ENORM de refugiati va ajunge in UE in urmatorii doi anikos-greece-island-refugees-migrants-610x300

Comisia Europeana (CE) a estimat joi ca pana in 2017 in Uniunea Europeana vor sosi trei milioane de migranti, care incearca sa scape de razboaie si saracie, informeaza AFP.

‘In total, inca trei milioane de persoane ar urma sa soseasca in Uniunea Europeana in perioada vizata de aceste previziuni’, respectiv 2015 — 2017, releva documentul de 200 de pagini prezentat joi de executivul UE.

Aceste previziuni ofera o prima evaluare a impactului economic produs de sosirea in UE a unui mare numar de solicitanti de azil. ‘Desi pe termen scurt cheltuielile publice suplimentare conduc la cresterea PIB-ului, pe termen mediu este de asteptat sa se produca un impact pozitiv suplimentar asupra cresterii economice ca urmare a sporirii ofertei de forta de munca, cu conditia de a se aplica politici judicioase, care faciliteaza accesul la piata muncii’, se mentioneaza intr-un comunicat al CE, citat de Agerpres.

Intr-o conferinta de presa, comisarul european pentru afaceri economice Pierre Moscovici a estimat ca afluxul de refugiati in Europa ar urma sa aiba un impact slab asupra cresterii economice, dar pozitiv pentru UE in ansamblul sau.

Moscovici a adaugat ca PIB la nivelul UE va spori cu 0,2 — 0,3% pana in 2017, prognoza care tine cont atat de cheltuielile publice suplimentare, cat si de aportul fortei de munca suplimentare pe piata muncii.

Sursa: aktual24.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

 1. Miki spune:

  Eu cred si consider ca asta este Inceputul, USA a facut tot posibilul, sa ne puna semnul pe frunte si pe mana, pe motiv ca sunt jihadisti printre ei, vor gasi motiv sa ne marcheze! Ca sa putem controla fenomenul, si apoi il aduc pe anticrist. nu inainte de marele razboi, nu e obligatoriu ca toata populatia sa piara; si Apocalipsa spune ca nu vor pieri toti.
  Solomon a creat sinagoga satanei, dupa ce la parasit pe Dumnezeu, si a transmis secretul unor preoti evrei, ocultism si stiinta!!!! Nicaieri nu scrie ca in momentul in care Solomon devenise idolatru se inchina demoniilor, Dumnezeu i-a luat darul stiintei, deci a ramas cu capacitatea si intelepciunea e care Dumnezeu i-o daduse, care apoi a folosit aceasta pentru a creea sinangoga satanei.
  Masoneria asta este !sunt infiltrati si printre preoti, pentru a discredita credinta ca oamenii sa se piarda ajungand sa se inchine demonilor, si anticristului. si totul in numele STIINTEI si ocultism satanic, extraterestri ce sunt ? Iata ce zice Apocalipsa SF Ioan, „Vai voua pamant si mare ca diavolul la voi vine, cuprins de mare manie ca stie ca mai are putine zile”

  Și s-a făcut război în cer: Mihail și îngerii lui au pornit război cu balaurul. Și se războia și balaurul și îngerii lui. Și n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. Și a fost aruncat balaurul cel mare, șarpele de demult, care se cheamă diavol și satana, cel ce înșală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ și îngerii lui au fost aruncați cu el.”
  —Apocalipsa lui Ioan, 12: 7-9
  Extraterestri asta sunt Nefilimi, si Enoh vorbeste de Azazel si ingerii sai, cum s-au incurcat cu femeile oameniilor si au nascut uriasi, atlanti, etc E posibil pe linie genetica uni oameni sa aibe asemenea urmasi, a se vedea David si Goliath era imens, asta este inceputul. Acum cu navalirea sarazinilor…

 2. Miki spune:

  Templul din Ierusalim ce va fi construit, va fi facut pentru Marele arhitect al stiintei si ocultismului solomon, el devenise mare maestru mare vrajitor, religia anticristului nu este in spirit, este in stiinta si ocultism satanic

 3. Miki spune:

  Eu nu zic ca stiinta este rea pentru om, dar cand ajunge sa il inlocuiasca pe Dumnezeu care a dat omului stiinta, atunci ea devine un pericol pentru masele populare, usor de manipulat, fizic prin, sex droguri, si psihic, prin FALSA idee de libertate „American Dream’ visul american, adica sa devi un sclav financiar, si dependent de tehnologie, copii se nasc bolnavi, si apoi considera ca jocuriile pe calculator sunt un sport, de aceea in viitor toti vor fi obezi si diabetici, asta si vor cu cat te ingrasi si devii dependent de junkfood, devii indolent si in gandire si te indobitocesti. Asta e scopul final, niste oameni de acest tip, vor accepta pe anticrist, si orice regim totalitar, muuult ma usor decat au acceptat, strabunicii comunismul sau nazismul

 4. Miki spune:

  Pe de alta parte furia islamica care este intr-un fel indreptatita, stiti de ce i era frica lui osama ben laden??? Inainte sa fie omorat, i-a spus uneia dintre sotiile pe care le avea sa aibe grija cand se duce la dentist, sa nu i-se implanteze vreun dispozitiv de urmarire! Ei il asteapta pe Dajjal adica antiristul, care se va lupta cu mesia. Deci si islamicii stiu de venirea lui, si actioneaza cu disperare, din nefericire omoara oameni nevinovati!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *