PENIBIL! Ce face un om politic român într-o GRĂDINIȚĂ. (foto)rizea1-540x300

Sub pretextul organizarii unui spectacol „Cei mici canta pentru pici”, Rizea isi promoveaza intens candidatura la primarie prin gradinite.

Deputatul PSD Cristian Rizea isi face fara jena campanie electorala prin gradinitele din Sectorul 5. Rizea este candidat la primaria Sectorului. Legea interzice activitatile electorale in unitatile de invatamant.

Sub pretextul organizarii unui spectacol „Cei mici canta pentru pici”, Rizea isi promoveaza intens candidatura la primarie prin gradinite. Activitatile politice derulate de deputatul PSD sunt ilegale, intrucat este interzisa campania electorala in unitati de invatamant.

„Joi, 22 octombrie 2015, ora 11:00, am continuat seria de spectacole pentru copiii din sectorul 5. De aceasta data, evenimentul ‘Cei mici canta pentru pici’ a avut loc la gradinita nr. 245. La eveniment au participat peste 150 de copii, parinti si cadre didactice. Doresc sa multumesc doamnei director si colectivului acestei gradinite care au dat dovada de o mare implicare emotionala pentru educatia acestor copilasi. Sunt extrem de mandru de acesti adevarati dascali pe care ii intalnesc foarte des in vizitele mele din gradinitele, scolile si liceele de pe raza sectorului 5″, este scris pe pagina de Facebook „Rizea, primar la 5″.

GALERIE FOTO

Sursa: aktual24.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *