Peste 300.000 de migranți vor fi plasați în România? Ce ni se pregătește?!?imigranti

Veștile sunt extrem de îngrijorătoare! În câțiva ani, Europa nu va mai fi așa cum o știm iar România va avea o nouă comunitate etnică consistentă pe teritoriul ei, dacă lucrurile evoluează așa cum le planifică liderii UE, în raport cu care România este un stat… vasal!

IATĂ FAPTELE:

1. Cancelarul austriac Werner Faymann, în săptămânalul german Der Spiegel: ”Potrivit estimărilor oficiale, circa 7,5 milioane de oameni vor putea veni în Europa în următorii câțiva ani. Aceasta înseamnă 1,5 la sută din populația Uniunii. Și nimeni nu mă poate convinge că nu putem gestiona corect această situație. Sigur, va trebui să îi trimitem înapoi pe cei care nu au dreptul la azil. Dar fără un sistem corect de cote nu vom putea avansa pe termen lung”.

2. Angela Merkel a pretins că Germania poate primi 800.000 de migranți până la sfârșitul acestui an și că își va deschide granițele pentru alte sute de mii, anual, în viitorul apropiat, cerând, în același timp, cu agresivitate și amenințări, impunerea unor cote obligatorii pentru celelalte membre al UE.

3. Premierul Olandei, Mark Rutte, ne spune că este necesar un sistem OBLIGATORIU de distribuire a refugiaților: „Uniunea Europeana trebuie să ajungă la un acord privind distribuireaobligatorie a refugiaților.”

4. Președintele României, Klaus Iohannis, deși a afirmat că țara noastră nu va accepta cote obligatorii, se gândește și la varianta în care vom fi obligați să le acceptăm. Cu alte cuvinte, opoziția este mai mult formală, pentru imaginea publică. Pentru că, dacă într-adevăr nu vrei, nu accepți și gata. Respingi orice obligație!

Klaus Iohannis: „Este posibil ca printr-o procedură care va fi aplicată săptămâna viitoare UE să ne oblige să primim mai mulți refugiați decât am oferi noi locuri. Este un scenariu pe care nu ni-l dorim, care nu cred că ajută la rezolvarea problemei refugiaților, dar care cel puțin teoretic este posibil și atunci am discutat ce se poate întâmpla și în acest context. Dacă se întâmplă, atunci este clar că trebuie să întreprindem ceva. S-a vehiculat ideea, dar nu s-a luat o decizie, care probabil ar putea aduce la o soluție, de a folosi fonduri europene pentru extinderea facilităților de primire a refugiaților sau in extremis de a folosi fonduri europene pentru construirea altor centre de primire pentru refugiați”

Concluzia acestor declarații este aceea că, în curând, se vor impune cote obligatorii. Consecința nerespectării lor va fi tăierea fondurilor europene și un sabotaj economic generalizat, pentru pedepsirea neascultătorilor.

Dacă este să se acționeze în cheia procentelor care se doresc a se impune acum, situația devine extrem de alarmantă. Astăzi, la 120.000 de imigranți-refugiați, România ar trebui să preia vreo 5.000. Asta inseamnă aproape 5%. Dacă același procent se va aplica la 7.500.000 de imigranți, ar însemna ca în anii următori, România să preia peste 300.000 de imigranți arabi, majoritatea bărbați, așa după cum arată valul imigraționist de acum.

Or, România, astăzi, nu este în stare să-și îngrijească bătrânii, care au pensii mizere, nu poate să le ofere un viitor tinerilor, mulți alegând calea plecării din țară, nu este în stare să asigure servicii medicale decente, nu finanțează cercetarea științifică etc. Cum ar putea România să asigure cazare, mâncare și bani unui număr atât de mare de migranți? Și dacă ar fi 50.000, tot ar fi o mare problemă. O astfel de perspectivă va însemna o prăbușire economică a țării…

Cititi mai multe pe cunoastelumea.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. Lidia spune:

    Cam multe afirmatii cu mesaj subliminal négativ, pentru o publicatie care ar trebui sa propage iubirea de semeni. Romania stat vasal- auch!, iar atitudinea fata de imigranti, in mare parte crestini- de neiertat. Eu am studenti crestini sirieni si tare as vrea sa ii cunoasteti, pentru a va da seama de marea eroare pe care o faceti, atragand atatia oameni credinciosi in pacatul urii de semeni, fie ei crestini sau musulmani.

    • liviu spune:

      Imigrantii care refuzau ajutoarele de la crucea rosie, din cauza crucii, erau crestini sirieni ? Am toata compasiunea pentru crestinii sirieni care au dat atatia martiri ( martirizati de catre musulmani ! ) dar numarul lor este nesemnificativ, Confuzia se datoreaza , probabil si lipsei de transparenta in comunicarea acestor statistici. In ceea ce priveste ura la care ati facut referire , chiar am recitit cu atentie articolul si acuza este nedreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *