Planificare în Holocaustul din Colectiv? “Arşi şi otrăviţi cu acidul cianhidric cunoscut omenirii ca agentul morții Holocaustului Zyklon B”. UPDATE: A apărut o filmare EDITATĂ cu ultimul concert Goodbye to Gravity – The Day We Die. VIDEOTragedia-de-la-Clubul-Colectiv

UPDATE: Contul de YT Arhiva mea– corespondent al site-ului ArhivaMea.Ro – a postat azi-noapte o filmare EDITATĂ cu prima piesa – The Day We Dye – din ultimul concert de la clubul Colectiv – Goodbye to Gravity, în care apar şi primele artificii.

Un observator atent remarcă:

“Info Pescuit:

  1. Aceasta e prima melodie a concertului. Nu e melodia pe care a pornit incendiul. Este dezinformare din partea televiziunilor precum ca pe aceasta melodie ar fi pornit incendiul.
  2. Artificiile pe care le vedeti la inceput, nu au aprins buretele. Din cate se pare, alte seturi de artificii, de la jumatatea concertului, ar fi aprins buretele respectiv.
  3. Piesa este la inceput “live” si se aud pe fundal spectatorii. Dupa cateva secunde este pusa melodia obisnuita a celor de la Goodbye to Gravity (cea inregistrata).
  4. Un martor a precizat ca au fost 4 artificii, doua mai mici si doua mai mari. In imaginile de mai sus le vedeti pe cele mai mici, de la inceput. La jumatatea concertului au fost folosite celelalte doua mai mari, care au produs si incendiul.”

Ce ciudăţenii vor mai urma

VIDEO

Sursa: roncea.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *