Primele declaraţii ale răniţilor de la Bagdasar

alex_1-465x390

Doi dintre pacienţii internaţi la spitalul Bagdasar în urma tragediei de la clubul Colectiv au vorbit, joi dimineaţa, despre starea lor, dar şi despre tratamentul din spital.

Cei doi au spus că se simt foarte bine şi că sunt trataţi excelent de către medici.  Mai mult, tinerii au spus că medicii au făcut eforturi enorme şi că au stat şi 3 zile de gardă pentru a îi îngriji.

Alex Plingu, care a participat şi la concursul X Factor, a declarat că se simte excelent. Băiatul a ţinut să mulţumească oamenilor care au venit la spital, chiar dacă nu îi cunoşteau pe pacienţi.

“Mie imi vine primul cuvant in minte: excelent. Nu stiu cat de potrivit e, dar asa ma simt. Starea mea s-a schimbat mult in bine pentru ca sunt oameni geniali care merita respectul nostru, nu numai al nostru cei care dam de greu, ci si a celorlalti. Merita aprecierea tuturor. Stiu ca se vb mult, se vb prost, asa suntem jnoi invatati si e pacat ca ranim anumite persoane care fac bine., Am fost cu o amica de-a mea, ea a scapat. Eu nu am fost atat de norocos, dar am fost norocos pentru ca sunt in viata si acum incercam sa mentinem starea de bine, incercam sa uitam, de aia va multumesc ca nu ne intrebati ce am simtit, cum a fost. Am vazut oameni care au murit in fata mea, de aia ce as putea sa spun? Ca e misto? Nu, nu e.

A venit si multa dragsote de la oameni necunoscut. Vin oameni pe care nu ii cunosc cu sacose, asta vreau sa stiti, nu prin ce flacari si teroare am trecut. Vreau sa stiu ca sunt oameni buni in Romania. Nu stiam ca sunt atat de multi oameni romani foarte buni care s-au unit, stiu ca au iesit ins trada

Vreau un mesaj clar sa iasa in strada Suntem oameni care au iesit des in strada fara mesaj. Eu cred intr-o schimbare. Si ar fi bine sa investim in spitale, sa incepem cu schimbarea asta. Mai bine ati invita la emisiuni oameni care au ceva de spus, oameni care transmit ceva, care vin cu o schimbare”, a spus Alex.

Sursa: evz.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *