Profesorul Florin Colceag: Accidentul de la Colectiv a fost accident sau ASASINAT? E suficient să creeze o mișcare explozivă, ca în Ucraina…antrenorul-de-genii-prof-dr-florin-colceag-romanii-infloresc-in-haos-si-asta-este-partea-extraordinara-18459874

Profesorul Florin Colceag este unul din cei mai apreciați oameni din educația românească. Este supranumit „antrenorul de genii”, datorită rezultatelor excepționale obținute, de elevii săi, de-a lungul timpului.

Invitat la Televiziunea Română, profesorul Colceag a avut o intervenție în care face afirmații ieșite din comun, după cum anunță Cuvântul Ortodox:

Eu mă întreb dacă accidentul pe care îl jelim cu toții a fost accident sau asasinat.Dacă mă uit în urmă, la ce s-a întâmplat în Ucraina și dacă mă uit în istorie, constat că jocurile politice internaționale nu ne-au fost favorabile. Și dacă vor să ne înfrângă, e suficient să creeze o mișcare explozivă, ca în Ucraina [Euromaidanul – n.r.] sau ca în Grecia, dupa care ne înfrâng financiar. Noi, neavând oameni extrem de inteligenți la butoane, detaliile de finețe pier…Vă dau un exemplu…”

Posibilitatea ca accidentul să fi fost premeditat nu este nouă, același lucru susținându-l și muzicianul Florin Chilian.

Sursa: activenews.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *