Protest față de Rusia în Senatul României în timpul unui eveniment internațional

media-144862221717894200

FOTO: stiripesurse.ro

Adunarea Generale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) este gazduita vineri de Senatul Romaniei care preda cu aceasta ocazie presedintia acestui for. La eveniment iau parte delegaţi din toate cele 12 state membre ale APCEMN, precum şi reprezentanţi ai unor parlamente naţionale sau organizaţii parlamentare internaţionale, cu statut de observator sau invitat special pe lângă această organizaţie parlamentară regională, relateaza stiripesurse.ro.

In timpul lucrarilor, presedintele Dumei de stat din Rusia Serghei Narâşkin a tinut un discurs in timpul caruia mai multi parlamentari din Ucraina au protestat. Acestia au venit in stanga si in dreapta acestuia cu un steag al Ucrainei si cu pancarte cu mesaje de protest la adresa Rusiei si a lui Vladimir Putin.

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a cerut protestatarilor sa paraseasca zona prezidiului, insa acestia nu au facut-o. Dupa cateva obiectii intiale, presedintele Dumei de stat a Rusiei si-a continuat discursul.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Liliana spune:

    Doamne ajuta!
    Foarte bine ca l-au primit!Ce avem noi cu Rusia,astazi?!Sa ne ajute Dumnezeu sa ne eliberam cit mai repede de satanismul Occidentului-totalmente si definitiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *