REVOLTĂTOR! Ce spune președintele Turciei despre românii care nu vor MEGA-MOSCHEE în București

Recep Tayyip Erdogan

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis, că Muftiatul din România se ocupă de obţinerea autorizaţiilor pentru construirea unei moschei în Bucureşti, scrie gandul.info.

„A fost oferit un teren în Bucureşti Muftiatului musulmanilor din România pentru construirea unei moschei în Bucureşti. Muftiatul se ocupă de obţinerea autorizaţiilor necesare. Iar Turcia este gata să acorde tot sprijinul pe care îl poate acorda acestui proiect”, a declarat preşedintele turc.

De asemenea, Erdogan a spus că au fost stabilite câteva terenuri la Istanbul unde vor putea fi construite o capelă şi un loc de cazare pentru pelerinii români. „Aceste aspecte, aceste detalii le-am discutat cu prietenul meu, cu domnul Iohannis”, a declarat preşedintele turc.

Întrebat dacă intenţionează să continuie proiectul, având în vedere opoziţia din România, Erdogan a spus: „Bineînţeles, vocile contra se pot auzi în orice ţară. În timpul vizitei pe care am făcut-o la Bucureşti, am discutat această chestiune cu domnul preşedinte.”

Totodată, preşedintele turc a spus că proiectul este definitivat şi că moscheea „va fi expresia cea mai frumoasă a dialogului şi a solidarităţii dintre cele două ţări”.

La rândul său, preşedintele Iohannis a confirmat că s-a ajuns în faza solicitării autorizaţiei de construcţie. „După cum ştiţi, chestiunea este de competenţa Primăriei şi se lucrează la aceste documentaţii”, a precizat Iohannis, relateaza gandul.info.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

9 răspunsuri

 1. mishu spune:

  pana una-alta erdogan apare in multe declaratii care spun ca erdogan este implicat in finantarea isis. asadar, care e treaba cu moscheea? vrea sa genereze un motiv pentru musulmani sa se aseze la noi in tara?

 2. coman spune:

  care prietenie romano-turca? aia dintre sultan si familia lui Constantin Brancoveanu? care cred ca se rasuceste in mormant acum

  • Viorel Titus Pop spune:

   Da da, aia, si nu numai Brancoveanu… cam multi romani se rasucesc in morminte (Tepes, Ioan Voda, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Matei Corvin, Iancu de Hunedoara…. sa mai zic?).

 3. monica spune:

  Sa si faca moschee in tara lui ,nu la noi ,ca nu suntem musulmani,fiecare cu religia si cu traditia lui.Suntem ocupati de alte natii cu mult tupeu si nesimtire.D le presedinte care ne conduci tara ,vrei sa ne vinzi,vrei sa ne distrugi?Desteapta te romane si nu permite ca alte state sa ne distruga.

 4. Madelin Grancea spune:

  Erdogan , nu trebuie sa dovedeasca prietenia lui hipocrita . Erdogan vrea sa se instaleze an Europa si a ales Ronania ca baza avansata isis . Relatiile cu Turcia sant doar comerciale , nu culturale . mai bine sa se construiasca o biserica ortodoxa , spital ,facultate ,centru sportiv .Erdogan vrea sa sprigine acest proiect „” pentru romani”” ??? moschea pentru MUZULMANI , pentru refugiati, pentru viitoarele probleme comunitare . NU NU NU

 5. remus spune:

  Rusine d-le Iohanis ca nu va pasa de dorinta poporului roman,in problema moscheii.Ca ceilalti politicieni ,hotarati peste capul romanilor de azi ,peste capul voievozilor care cu jertfe de zeci de mi de romani au aparat aceasta tara de invazia otomana,hotarati peste jertfa sfanta a marilor martiri Brancoveni !

 6. Margareta spune:

  Despre „prietenia ” romano-turca si moschee, Mugur Vasiliu catre poporul roman:

  http://axa.info.ro/axa-tv-net/cinci-plus-unu-vesti-si-povesti-din-tara-mea-construirea-moscheei-si-iohannis-turcitul/

 7. elena spune:

  De ce nu face Erdogan,cea mai mare moschee din Europa in Turcia,ei fiind musulmani ? De ce sa ne finanteze pe noi s-o facem si nu o fac pe banii lor,la ei in tara ? Ei vor o megamoschee pentru imigrantii care au navalit in Europa,si pentru cei care vor mai veni! Erdogan,sa si-l ia pe prietenul Iohannis in Turcia ,sa traiasca fericiti impreuna! Decat asa un presedinte,mai bine lipsa!….

 8. mariana spune:

  INADMISIBIL. Romani treziti-va!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *