Românii, umiliți și înjosiți de poliția maghiară la granița cu Ungariavama

Momente jennate pentru românii care trec granița în Ungaria. Polițiștii de frontieră maghiari coboară din autocare toți românii, îi pun încolonați la rând ca la Auschwitz iar mai apoi le verifică actele.

Și totul se întâmplă sub ochii polițiștilor români, care nu pot face nimic împotriva maghiarilor.

Situația este cu atât mai jenantă cu cât, polițiștii maghiari iau la scotocit fiecare bagaj, sub ochii celor care vor să facă doar o excursie peste granița țării. Verificate sunt și mașinile românilor, informeaza nationalisti.ro, citat de onlinereport.ro.

Orice autoturism care iese din țară, este verificat de unguri și în portbagaj. Ordinul vine chiar de la guvernul maghiar, care, prin Ministerul de Interne, a instalat camere video prin care verifică dacă polițiștii își fac datoria să verifice la ” sânge” mașinile românilor.

Nu același tratament este aplicat maghiarilor care intră în țară. În afară de o verificare sumară a actelor, turiștii maghiari trec prin vamă ca și cum aceasta nu ar exista.loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

 1. Andrei spune:

  De cand a ajuns normalitatea ceva gresit ?
  Eu inca imi aduc aminte vremea cand existau controale in vami si luau spaga si unii si altii.
  Anormalitatea este trecerea libera, neingradita intr-un organism artifical si diabolic.
  Inainte de a exista UE, cu toata saracia, existau putine temeri legate de securitatea vamilor.
  Se inchid granitele fratilor, veniti acasa ca va fi foc la granitele tarii si nu veti mai putea sa va intoarceti cum zicea Pr. Arsenie Boca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *