Rupere de nori în Constanța: străzile orașului pline de apă – echipele RAJA intervin! GALERIE FOTO / VIDEO1

Echipele RAJA SA intervin, în aceste momente, în municipiul Constanța și în localitatea Valu lui Traian, pentru a limita pagubele produse de ploaia torențială care s-a abătut asupra județului, scrie reporterntv.ro.

În municipiul Constanța o echipă intervine pe strada Nehoiu, iar în Valu lui Traian au ajuns șase echipe ale regiei de apă.

Meteorologii au emis o avertizare de furtună valabilă în cea mai mare parte a Dobrogei. Astfel, până la ora 20.45 sunt așteptate averse de ploaie care vor cumula peste 25 l/mp, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie.

Este vizată Dobrogea, în perimetrul delimitat de localitățile: Ovidiu, Lumina, Constanța, Valu lui Traian, Cumpăna, Agigea, Eforie, Tuzla.

UPDATE. Comunicat RAJA SA:

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploile torentiale, au fost pregatite sa intervina 46 de echipe de intervenție dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societății s-au înregistrat 11 reclamatii venite din municipiul Constanta – cartierele Km 4-5, Km5 si CET, dar si din localitatea Eforie Nord. In localitatea Valu lui Traian, au fost trimise 6 echipe de interventie dotate cu vidanje si pompe de mare putere.

Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.66.44.44.

4

 2 3 5

Mai multe pe reporterntv.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *