RUŞII nu stau la discuții. Au băgat în spital 18 refugiați pentru că le-au AGRESAT femeileRusi-bataie-emigranti

51 de refugiati au fost batuti zdravan in Murmansk, nordul Rusiei, dupa ce au mers intr-un club local si au molestat femeile prezente. „Koln este la 2.500 de kilometri de aici”, le-au spus rusii imigrantilor.

Refugiatii fusesera deportati din Norvegia pentru „comportament necivilizat”. Ei au iesit sambata noaptea intr-un club din oras si si-au incercat norocul cu localnicele, avand o atitudine similara cu cea a imigrantilor de la Koln din noaptea de revelion, scrie Daily Caller. Evident, barbatii rusi nu au fost deloc incantati. Refugiatii au fost scosi in strada pentru a fi „educati”: „Koln este la 2.500 de kilometri de aici”.

Rusii nu au avut deloc mila. Imigrantii au fost batuti mar pana la venirea politiei. 18 refugiati au fost intr-o stare atat de grava incat a trebuit sa fie dusi la spital. Incidentul a fost consemnat sec de politisti drept „o bataie in grup in care au fost implicati refugiati”.

Sursa: aktual24.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Metatron spune:

  Migranti astia fac nasoale numai in tarile care le permite asa ceva, de asta fug cand aud de tarile ortodoxe ca tarile ortodoxe de-a lungul timpului i-au macelarit si i-au pus la punct, popoarele islamice sunt genul de popoare razboinice si ne educate, si popoarele ortodoxe sunt genul de popoare care i pun la punct.

 2. BRUTUS spune:

  BRAVO LOR

 3. janos spune:

  Mai trebuie bagati in teapa.

 4. Alabama kid spune:

  Bravo lor !O lectie binemeritata.

 5. Markos Alexis spune:

  bravo la rusi, aia nu stau la discutii cu turbanele. Germania si Suedia deja e terminata, acolo se apropie razboiul civil.

 6. zoe spune:

  EXCELENT!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *