SATANA șochează din nou! Lucian Mândruță: ne trebuie un…

Lucian-Mandruta-8k

Lucian Mandruta

„Draga domnule presedinte,va scriu cu speranta stupida ca veti citi. Va scriu cu iluzia nesfarsita ca veti intelege. Va scriu cu disperarea ca sunteti ultima oprire inainte de anarhie sau abandon national.

Lucian Mîndruță îi cere președintelui Iohannis să nu asculte de sugestiile partidelor politice, ci să ia o decizie singur, „ca un dictator”.

Motivația principală ține de faptul că toți politicienii sunt compromiși și își urmăresc doar interesul propriu:

„Draga domnule presedinte,va scriu cu speranta stupida ca veti citi. Va scriu cu iluzia nesfarsita ca veti intelege. Va scriu cu disperarea ca sunteti ultima oprire inainte de anarhie sau abandon national.

Va scriu sa va rog cateva lucruri. Primul, e sa cautati in pantaloni niste testicule. Nu gasiti, rugati pe cineva de la protocol sa va aduca. Poa’ sa le taie si de la Oprea sau Blaga. Sau Udrea.

Al doilea as vrea sa va rog sa-i palmuiti din partea noastra pe astia cu care negociati. Asa, ca aperitiv. In loc de saratele. Sa-i palmuiti si nici sa nu le spuneti de ce. Ca stiu si ei si noi.

Ne trebuie un dictator pentru 5 minute, scrie Lucian Mîndruţă pe blogul propriu.

Al treilea, as vrea sa va rog sa-i anuntati ca nu e nimic de negociat. Ca treaba lor e sa semneze niste acte cu cateva nume pe care dumneavoastra, doar dumneavoastra sa le cautati. Fara Mihalache, ca el le-a gasit si nu sunt bune.

Asta e tot. Stiu ca nu suna constitutional si pare un pic violent. Dar va aduc aminte ca oamenii astia mint cu atata violenta si fura cu asemenea energie incat nu le puteti tine piept. Nu aveti alta solutie decat sa luati singur o decizie.

Toata Romania va va sustine.

Ma intelegeti? Toata Romania. Aveti, moment rar in istorie, mase mari de oameni de partea binelui public, fara nici un interes personal.

Nimeni nu vrea salarii mai mari, sticle de ulei, functii sau celebritate. Doar un presedinte capabil sa ia o decizie, la dracu!

Atat, o singura decizie buna, dura si inflexibila!

Si dupa aia puteti sa va trantiti pe capota mea paltonul, ca va jur ca-l duc la curatat pe banii mei.”, mai scrie realizatorul DigiFM.

Sursa: nasul.tv

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *