Scene de GROAZĂ în Paris! LA TV NU SE ARATĂ. Sute de imigranți înarmați cu bâte se BAT cu localnicii – VIDEObataie1-franta-imigranti

Violente la metroul parizian, intre un grup de migranti si mai multi localnici. Scandalul a inceput dupa ce cativa barbati ar fi aruncat cu obiecte in refugiatii care dorm in apropierea statiei Stalingrad. Politia a folosit gazele lacrimogene pentru a calma spiritele, relateaza aktual24.ro.

In imaginile surprinse de un localnic se observa cum migrantii, inarmati cu bate metalice si scanduri, ii lovesc cu brutalitate pe localnici. Potrivit jurnalistilor de la The Telegraph, sute de refugiati au fost implicati in scandal.

Politistii, chemati de urgenta la fata locului, au arestat un barbat despre care martorii au spus ca a aruncat primul cu obiecte in refugiati. De aici pana la o bataie generala nu a mai fost decat un pas.

Pentru a calma spiritele si a-i dispersa pe refugiati, oamenii legii au dat cu gaze lacrimogene. In urma scandalului, patru dintre migranti au fost raniti si au fost transportati la spital.loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *