Semnul fiarei începe să ia o amploare tot mai mare

antihristul-cipuri-666

Microcipuri RFID implantate sub piele și tehnologia portabil (Tatuaje inteligente) va fi în curând obligatorie. Între timp, Uniunea Europeană și Cybercom din Statele Unite ale Americii elaboreaza planuri pentru un sistem mondial standardizat de identitate pe Internet.

Vei accepta semnul fiarei?

Iata cat de aproape suntem dragi cititori, aceasta tehnologie i-a o amploare tot mai mare si reclamele incep sa se inmulteasca pentru promovarea aceste tehnologii. Parerea mea e ca un conflict major ar rezolva si mai repede aceasta problema, acesta fiind un alt motiv pentru care cred ca se doreste cu disperare razboiul. Satana nu mai are rabdare, stie ca sfarsitul se apropie, e vremea lui. Cautati-l in aceste timpuri grele pe Dumnezeu mai mult decat oricand, nu mai este timp de planuri si de ganduri ca lucrurile se mai pun pe un fagas normal.

Articol relatat de portalul vremuritulburi.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Metatron spune:

    Mai este un pic pana atunci, apropo a-ti vazut ca Turcia latra la Grecia pe motiv cu cei 8 militari fugiti de anu trecut de-la puciul esuat, stau ma gandesc cat mai este pana sar la greci ca sa implineasca profetia sf. Paise Aghioritul.

  2. Maria spune:

    Tot ce e scris in Sfinta Scriptura se inplineste.Sa stam treji si sa veghem,prin rugaciune .Caci ,,Diavolul,, face ce vrea pe Pamint pina la ,,Sfinta Judecata a lui Dumnezeu,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *