Șoc în Turcia: un deputat al celui mai mare partid de opoziție s-a convertit la Ortodoxie

CaycgUYUcAA5J4z

O femeie, deputat al celui mai mare partid de opozitie din Turcia – Partidul Popular Republican – Șelin Saye Böke, a adoptat Ortodoxia.

Într-un interviu acordat presei turcesti, deputatul din Izmir (Smirna), Șelin Saye Böke, a confirmat faptul că s-a convertit cu adevărat la Ortodoxie si ca a fost botezata în Iskenderun (Alexandretta), într-o biserica ortodoxa antiohiana, iar pentru aceasta, in prezent, are de suportat critici dure, chiar si din partea propriului sau partid.

Insa deputatul nu s-a oprit la atat, ci, in pofida reactiilor negative pe care continua sa le aiba chiar si din partea celor mai apropiati, Selin Saye Böke a ales sa-si practice credința în mod public.

Este important de amintit faptul ca deputatul provine din regiunea sudica Hatay, a Turciei, locuita în mod tradițional de către ortodocși vorbitori de limba arabă, care, datorita presiunilor efectuate de statul turc, au fost mereu fortati sa-si ascunda apartenenta religioasă, relateaza agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. George spune:

    Asta inseamna cu adevarat marturisire de credinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *