Studiu efectuat în SUA: Unul din 50 de cârnăți sau Hot-Dogi comercializați, conțin ADN umanhotdog

ADN-ul uman – sau acidul dezoxiribonucleic – a fost găsit încirca 2% din mărcile de hot-dogi sau cârnați. Testele au fost efectuate pe 345 probe de hot-dogsi 75 de cârnați, de la firme diferite.

Analizele au fost efectuate de Clear Food, în America, și nu specifică mărcile la care s-a depistat ADN uman, precum nici cauza contaminării. Se presupune că acesta ar putea proveni de la un fire de păr sau unghii, a celor care manipulează aceste alimente, până ca acestea să ajungă în galantare, spre vânzare.

Mai mult studiul a arătat că deși un produs era trecut cu 100% carne de pui, acesta avea în compoziție circa 3-4% carnea de porc. Lucru ce cu siguranță i-ar deranja pe cei care nu consumă porc, din motive religioase, dar cumpără aceste produse fiind influențați de etichetă.

În timp ce unele dintre acesteadăugări de ingrediente netrecute pe etichetă, sau care ajung pe produs din cauza lipsei de igienă sau de altă natură, vezi cazul ADN-ului uman, studiile noastre ştiinţifice vă pot permite, ca şi clienţi, să decideţi dacă aceste probleme ale comercianților, de a nu spune tot ce conțin produsele lor, le puteți tolera sau nu.”, se arată în încheierea studiului celor de la Clear Food.

Sursa: cunoastelumea.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *