Suedia: Un copil de 15 ani, ucis de colegul său sirian, după ce a apărat o fată de agresiunile sexuale ale musulmanuluiCY3IRrUWsAEReuj

Un elev a fost înjunghiat de un coleg sirian într-o școală din Suedia. Crima a avut loc pe 11 ianuarie, la Școala Göinge din Broby, Skåne, transmite flux24.ro citat de b1.ro.

Arminas Pileckas, un băiat, în vârstă de 15 ani, originar din Lituania, a fost ucis în școală de coleg sirian în vârstă de 14 ani.

Arminas a fost ucis pe la spate cu o lovitură de cuțit în inimă, a declarat familia sa. Tatăl băiatului mort a declarat presei lituaniene că fiul său a fost ucis, după ce ar fi apărat o fată de agresiunea sexuală a sirianului.

Tatăl lituanian consideră situația cu refugiații în Suedia „scăpată de sub control „, menționând o tentativă de viol din partea unor migranți muusulmani asupra unei femei lituanienei.

„Suedezii se tem să vorbească despre ceea ce se întâmplă. Noi, lituanienii, vorbim despre aceste lucruri în public. Dar aici, în Suedia, totul este tinut ascuns „, a mai spus tatălloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *