Teroriştii Stat Islamic, mesaj cutremurător pentru Europa şi SUA: „Cu voia lui Allah nu veţi mai cunoaşte fericirea şi nu veţi mai trăi mult” – VIDEO

mesaj-isis-680x365

Teroriştii grupării Stat Islamic au înregistrat un nou mesaj de ameninţare, publicat joi pe internet şi preluat de Institutul de Cercetare Media din Orientul Mijlociu. Potrivit mesajului grupării Stat Islamic, atacurile vor continua în Europa şi scopul final este distrugerea Casei Albe, relateaza voceatransilvaniei.ro.

În clip, doi bărbaţi adresează ameninţări Franţei şi europenilor, menţionând că atentatele din Franţa au fost doar începutul.

MESAJUL VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatele comise în cursul nopţii de 13 spre 14 noiembrie la Paris. Potrivit Mediafax, cel puţin 129 de persoane au fost ucise în atacurile teroriste, iar aproximativ 400 au fost rănite. Organizaţia fundamentalistă sunnită a avertizat că toate ţările care participă la coaliţia ce efectuează bombardamente în Siria şi Irak se vor confrunta cu atentate de genul celor de la Paris.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *