Tragedia de la COLECTIV. Bărbatul decedat la Rotterdam era bodyguardul clubului Colectivbodyguard

Florin Cristian Popescu

În ciuda efoturilor medicilor, 7 oameni au murit sâmbătă dimineață, bilanțul ajungând la 39. Doi dintre ei au decedat în Olanda, unul îndrum spre spital, iar celalalt la spital, după ce fuseseră transportați cu un avion.

Este vorba despre un cetățean român în vârstă de 35 de ani și o tânăra din Italia, în vârstă de 20 de ani. Românul este Florin Cristian Popescu chiar bodyguardul clubului Colectiv, care a ajuns la spital cu arsuri grave, după nenorocirea din 30 octombrie.

Bărbatul fusese inter la Spitalul SRI, însă leziunile grave i-au fost, în cele din urmă fatale, iar medicii olandezi nu au mai apucat să intervină asupra acestora.

Ca și cum tragedia din familia acestuia nu ar fi de ajuns, mama lui Florin murise în urmă cu 5 luni. Mai mult, deși pare ireal, în timp ce el se află pe patul de spital cu arsuri grave, casa bodyguardului de la clubul Colectiv a fost călcată de hoți.

„Ce soartă pentru Florin Cristian Popescu, bodyguardul care se zbate între viaţă şi moarte după incendiul din clubul Colectiv! Hoţii au profitat de faptul că acesta se află între viaţă şi moarte şi au intrat în casa acestuia, să-i fure toate bunurile. Anunţul a fost făcut de o vecină de-a tânărului, precizând că Poliţia a ajuns la faţa locului”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina sa de pe site-ul de socializare.

Cel mai dramatic caz din ultimii ani din România

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanțul provizoriu este unul terifiant: 32 persoane decedate și alte 146 au suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club.

Cazul, preluat de Parchetul Înaltei Curţi

După ce au efectuat măsurători toată noaptea alături de criminalişti la clubul Colectiv, procurorii de pe lângă Parchetul Bucureşti au fost înştiinţaţi telefonic că trebuie să predea documentaţia Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a preluat cazul. Amploarea uriaşă pe care a luat-o acest caz şi numărul mare de victime au stat la baza acestei decizii.

Sursa: libertatea.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *