Trăim cea mai neagră zi din istoria creştinismului: Curtea Suprema a SUA a decis legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex in toate statele americane

Iisus Hristos

În ciuda avertismentului hristic, nu doar că nu ne mai temem de Cel ce poate să piardă sufletul şi trupul în gheenă (Matei 10:28), ci îndrăznim să îl înfruntăm făţiş, prin puterea arbitrară a uneltelor Satanei. În comparaţie cu „creştinii” care s-au dedat la, ori privesc cu toleranţă acest păcat monstruos, împotriva naturii şi a poruncii divine, islamiştii radicali îmi par prunci nevinovaţi. Să ne fie ruşine, tuturor celor care suntem contemporani cu această grozăvie, limitându-ne la a glumi pe seama ei, ori a o trata cu superficialitate. Doamne iartă-ne!

Din nefericire pentru cei implicaţi – prin participare, promovare, sau chiar atitudine pasivă – în acest fenomen, mai devreme sau mai târziu se vor împlini cuvintele Sf. Apostol Pavel: „Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va şi secera. Femeile au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii, lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, se aprind în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, CĂ CEI CE FAC UNELE CA ACESTEA SUNT VREDNICI DE MOARTE, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.” (Sursa: Facebook)

loading...
COPIAȚI FRAGMENTUL DE COD

De asemenea, ai putea dori...

16 răspunsuri

 1. bastanova spune:

  Asta e cea mai neagra zi din istoria crestinismului? Ridicol. E absolut infima in comparatie cu alte lucruri crunte care se intampla pe pamant. Unde e „bunul Dumnezeu” sa opreasca foametea din unele state sau saracia sau sa vindece boli aparute la nou- nascuti, copii fara nici o vina si cate si mai cate. Lasati ipocriziile astea cu legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, cand in lume se petrec lucruri mai grave.

  • serj spune:

   aceste lucruri mai grave de care zici se intimpla din plasarea placerilor trupesti a omului fata de ceea ce ne-a fagaduit Dumnezeu sa facem. „Iubeste-ti Aproapele”

  • Viorel spune:

   Nu Dumnezeu este vinovat de toate necazurile din lume ci tot omul.De la prea mult bine,lux di bani ajunge sa traiasca in desfau ,nici vorba sa se gandeasca la saracii lumii ci mai degraba cheltuie miliarde pentru legalizarea unor pacate.

  • Psihiatrul de serviciu spune:

   Asta cu „ipocrizia” a ajuns argumentul idiotului. La orice, arunci un „ipocrizie!”, si ai impresia ca gata, ai un argument. N-ai.

   Daca se „petrec lucruri mult mai grave”, de ce nu te-ai ocupat TU si EI de acele lucruri mult mai grave, in loc sa umble dupa legalizarea unei tulburari psihice si dupa casatorii?

   Copiii n-au nici o vina, de vina sunt parintii, care gandesc ca tine si ignora legile biologiei si sanatatii. Apoi se mira de ce sunt ei si copiii bolnavi si de ce nu anuleaza Dumnezeu consecintele faptelor lor.

   Hotarati-va, ori vreti liber arbitru, ori nu. Daca da, suportati si consecintele si nu va mai plangeti cand se intampla ceva rau.

 2. eu spune:

  e neagra pentru ca este un pacat mare inaintea lui Dumnezeu casatoriile intre persoane de acelasi sex.
  nu toti intelegem

 3. Goby spune:

  :)))) Foarte neagra :)))

 4. catana luminita spune:

  Dumnezeu este prezent dar rautatea noastra este fara margini….El ne a daruit totul..in speranta ca umanitatea din noi va invinge..suntem rai si ne crestem copiii intr un mod..ciudat consderand ca este ,,cool ,,safie obraznici si prost crescuti..e trist si Dumnezeu ne vrea umani nu roboti iar El o vesnica sluga a noastra cerepara ce noi facem praf..El e prezent in tot ceea ce facem cu dragoste si daruire,,,,,,,,,,,

 5. mihaela spune:

  A-ti auzit sau mai bine AU AUZIT cei ce fac asemenea pacate de Sodoma si Gomora?
  Asa ne va pierde Dumnezeu . Sa dea Domnul sa-si vina in fire cei ce fac asemenea grozavii . Legatura e pusa de Dumnezeu intre un barbat si o femeie . Sa avem grija dragi romani de soarta si viata noastra si a copiilor nostri, sa nu permitem sa se adopte legi contra firii .

 6. Un om spune:

  Ce poate fii mai scarbos. Am ajuns mai rau ca animalele. Dar si cand va venii mania lui Dumnezeu…

 7. lizzy t. spune:

  cei ce au aprobat legea asta n-au facut-o din considerente crestine sau necrestine. trebuie vazut la ce a folosit statului treaba asta… bani, putere samd… faptul ca nu se puteau casatorii intre ei nu inseamna ca nu stateau impreuna… ca si prostitutia… ca nu e legala nu inseamna ca nu exista…..
  si nu e asta nici inceputul nici sfarsitul omenirii…. iar daca ar fi, ce? intr-o zi tot trebuia sa se intample… ca e motivul asta sau altul…. ne credeam nemuritori?

 8. striksd spune:

  :))))……asta ii baiu ca i-o lasat ….?…..”Domne mare-i gredina ta!”

 9. Remus spune:

  Toate acestea se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple,scrie în Biblie,se apropie zilele de pe urmă. Noi nu putem face nimic,aşa e orânduit să se petreacă lucrurile. Dumnezeu să se îndure!

 10. Adi spune:

  Cine controleaza raul? Daca Dumnezeu este atotputernic….de ce permite …astfel de zile negre?
  Va spun eu cine este la butoane 1 Samuel cap 16 versetul 14:
  ” Duhul Domnului S-a depărtat de la Saul; şi a fost muncit de un duh rău, care venea de la Domnul”.
  Intrebare : duhul rau, de unde venea?!

 11. Dogmatismul si misticismul exacerbat, in lipsa unei educatii multilateralorientate, nu va face decat sa tina masele in paradigma mentala a binelui/raului, a dragostei de frica, a bucuriei de teama pedepsei. Fizica cuantica, electromagnetismul teoretic, cercetarile in aria ADN-ului, sa mentionam doar cateva, explica foarte simplu ca absolut totul se reduce la campuri electrice si magnetice a caror coerenta functionare conduce catre evolutia aspectelor fizice/psihologice ale entitatilor din orice specie. Cu cat nivelul de coerenta este mai ridicat, cu atat fiinta cunoaste stari de „aceptare si iubire neconditionata” mai avansate, stari mai elevate, ce se traduc prin noi tipuri de harti mentale si intelegeri aferente noii frecvente de functionare. Totul se poate traduce in impulsuri magnetice. Este oare dragostea neconditionata ingradita de natura sexului? sau este doar o perspectiva primitiva a speciei umane in faza evolutiva incipienta ? Este oare Biblia un punct de reper incontestabil, sau a fost (ca multe alte manuscrise antice) reformulata si re-redactata dupa anume dorinte a unor institutii ce doreau atat in trecut cat si azi, controlul si dominarea maselor ? Cred ca ar fi o buna idee sa incercam sa privim mereu cu o minte deschisa si sa folosim intelectul in rezonanta cu intuitia….Este posibil sa dobandim o perspectiva mult mai vasta asupra multidimensionalitatii acestei realitati….si, de ce nu, poate si a altora….Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *