Treziți-vă, polițiști români! Unde vă erau sindicatele când Oprea abuza Poliția Rutieră ca un dictator dintr-o țară bananieră?

politist_mort_gabriel_oprea1

Chiar m-am intrebat la o luna de la incidentul in care, nevinovat, a murit tanarul politist Bogdan Gigina, cum de nu au aparut anunturile privind falimentul sindicatelor din cadrul Politiei Romane? Dupa interventia intr-o emisiune TV a pseudo liderului sindical Florin Vilnei, in care ii masa gleznele ministrului Oprea, ma asteptam ca la usa sindicatelor sa apara un flux major de politisti, care sa solicite retragerea din sindicate. Dar nu a fost asa. Politistii au mers inainte ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Treziti-va, politisti romani! Liderii vostri sindicali si-au vandut demnitatea. Nu mai fiti naivi! Nu trebuie sa va fie frica de nimeni si in nicio situatie.

Potrivit evz.ro, ancheta DNA declanșată după moartea polițistului Bogdan Gigină a ajuns la concluzia că Gabriel Oprea a comis infracțiuni când a pretins abuziv să fie însoțit de o coloană oficială. Nu s-a întâmplat o dată, de două sau de trei ori. S-a întâmplat de mii de ori, fiind vorba de un abuz de-a dreptul obscen.

Gabriel Oprea va ajunge în fața unui judecător, dacă Senatul nu se va face scut în fața lui. Îl trage după el și pe Tiberiu Nițu. Ditamai procurorul general al României a acceptat „favoritul” ilegal al lui Oprea și s-a deplasat și el ilegal cu coloana oficială.

Tiberiu Nițu avea asigurat un echipaj SPP care putea circula în regim prioritar. Nu i-a ajuns un Touareg cu girofar, a avut nevoie de un dispozitiv întreg.

Zeci de polițiști scoși din trafic pentru a face parte din alaiul vicepremierului pentru 1.607 misiuni numai în 2015, până în octombrie 2015 când a murit polițistul Bogdan Gigină.

Zeci de intersecții blocate la fiecare deplasare. Vorbim, spune DNA, inclusiv de deplasări private „la sediile unor partide, la restaurante, la locuința personală”.

În seara fatală pentru Bogdan Gigină, 20 octombrie 2015, pe lângă echipajele de Poliție Rutieră care îl însoțeau pe Oprea, în intersecțiile de pe traseul ministrului au fost plasați 27 de polițiști care să-i facă „pârtie” demnitarului grăbit. Tot referatul DNA ne spune cât de grăbit era Oprea: „viteza de deplasare a coloanei putea atinge și 120 de km/h”.

La prima vedere, Bogdan Gigină a fost ucis de grandomania de dictator din țară bananieră cu care Gabriel Oprea întelegea să se comporte ca ministru de Interne și „adjunct” al șefului Guvernului. Doar la prima vedere …

Oprea nu este singurul care are mâinile pătate cu sângele lui Bodgan Gigină cel puțin din punct de vedere moral până când Justiția se pronunță, dacă Senatul nu face iar scut anti-Justiție, mai sustin cei de la evz.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *