Tudor Chirilă face DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: A dat ORDIN652x450_101377-cartea-lui-tudor-chirila-este-un-bestseller-afla-cati-bani-a-castigat-artistul-de-pe-urma-vanzarilo

Tudor Chirilă îl acuză pe Ministrul Sănătăţii, Nicole Bănicioiu, că a ordonat managerilor de spitale din Bucureşti să afirme că se descurcă în „criza celor arşi“ în incendiul din Colectiv, deşi unii pacienţi aflaţi în stare gravă riscă să ajungă în stare critică, întrucât „soarta unor oameni a fost batjocorită de un gest de PR“.

Într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook, solistul trupei Vama critică modul în care Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi o parte dintre managerii spitatelor raportează situaţia pacienţilor răniţi în urma incendiului din Colectiv. Mai exact, artistul afirmă că Nicole Bănicioiu a ordonat managerilor de spitale să declare că se descurcă în criza celor arşi, iar o parte dintre aceştia au consimţit, deşi realitatea este alta. Pacienţii aflaţi în stare gravă riscă să ajungă în stare critică „doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm“, crede Chirilă. Totodată, muzicianul spune că „soarta unor oameni a fost batjocotiră de un gest de PR“.

În continuare, mesajul lui Tudor Chirilă:

„Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios. P.S: Un gând bun pentru medicii care în acest circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi. Later edit: În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?“.

Sursa: revistablogurilor.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *