ULTIMA ORĂ: românul care a spart mailurile lui Hillary Clinton a fost găsit mortromanul-care-a-spart-mailurile-lui-hillary-clinton-a-fost-gasit-mort-in-celula-sa-1467801238

Marcel Lazăr Lehel, sau Guccifer, hacker-ul român care a spart serverul de e-mail al candidatei democrate la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton , a fost găsit mort în celula închisorii din Virginia.

BUCUREŞTI, 6 iulie — Sputnik. Hacker-ul Guccifer a fost extrădat în Statele Unite după ce a recunoscut în mod deschis că a spart serverul de e-mail al candidatei democrate la preşedinţie, Hillary Clinton, scrie ziarul Christian Times.

Dupa ce marţi dimineată FBI-ul a eliminat orice acuzaţii la adresa democratei Clinton, a început să circule zvonul că Guccifer lipseşte din celula închisorii din Virginia unde era închis. Marți seara, rapoartele afirmau că hacker-ul român a fost găsit mort, după cină, agățat de o frânghie în celula sa personală.

James Comey, directorul FBI, a declarat marți dimineață că dușmanii Americii și actorii individuali sunt cei care au accesat e-mailurile senatoarei Hillary Clinton, iar Guccifer a fost singura persoană care putea să prezinte detalii despre conținutul lor.

Guccifer a susținut că serverul a fost „ca o orhidee deschisă pe internet” și că „a fost ușor… ușor pentru mine, pentru toată lumea” să sparga contul de e-mail.

Rapoartele sunt încă în curs de desfăşurare şi se aşteaptă declarații din partea autorităților americane.

Christian Times scrie că „este demn de remarcat faptul că Hillary Clinton şi consilierii săi au mai implicat Casa Albă în sinuciderea discutabilă a angajatei Vince Foster în 1995″.

Articol relatat de ortalul sputnik.mdloading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Ana-Maria S spune:

    Omul a inventat tehnica moderna (tot mai draceasca) si tot el poate sa patrunda si acolo unde se crede ca nu ar putea avea acces si aceasta pt. ca Omul este si ramane creatia Lui Dumnezeu si cu a Lui putere nicio tehnica moderna oricat de ultra-secreta ar parea sa fie, nu va fi de neinvins vreodata. Spargeti „haiducilor” serverele vrajmasilor Lui Dumnezeu, care vor sa dovedeasca si sa manipuleze omenirea ca acum era Omului este mai puternica ca Dumnezeu insusi, ceea ce niciodata nu va fi cu putinta, fiindca El este Atotputernciul si fara El nimeni nu poate face nimic. Ura!!!

  2. ionisus spune:

    L-au ”sinucis”, deja?! Daca el ar fi dorit sa se sinucida, nu era mai simplu sa se sinucida acasa, inainte de a fi extradat? Sigur, pentru cei care l-au ”sinucis”, o crima in plus nu conteaza, dar pentru cei care l-au extradat in SUA, nu trebuie sa fie un semn de intrebare? Nu trebuie sa ceara explicatii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *