Un nou atentat zguduie lumea: Cel puțin 14 morți. VIDEO1226335_282

Cel puţin 14 persoane au murit marţi într-o explozie la bordul unui autobuz al serviciilor de pază ale preşedintelui tunisian în centrul oraşului Tunis, a indicat un purtător de cuvânt al administraţiei prezidenţiale a Tunisiei, care a precizat că este vorba de un ‘atentat’, transmite AFP.

‘Un număr de 14 persoane au murit şi 11 au fost rănite’ în această explozie care s-a produs în apropierea bulevardului Mohamed V din Tunis, a afirmat Moez Sinaoui, conform site-ului stiripesurse.ro.

‘Confirm explozia de la bordul unui autobuz al pazei prezidenţiale. Este un atentat’, a declarat el.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne tunisian, Walid Louguini, evocase la postul public de televiziune un bilanţ provizoriu de 11 morţi şi 14 răniţi.

Numeroase ambulanţe, vehicule ale pompierilor şi forţe de ordine tunisiene se află la locul incidentului.

‘Majoritatea agenţilor care erau în autobuz sunt morţi’, a afirmat un reprezentant al serviciilor de securitate tunisiene. Deocamdată nu se cunoaşte numărul persoanelor care se aflau în vehiculul vizat de explozie.

Tunisia a fost scena mai multor atacuri teroriste în acest an, printre care două atentate sângeroase comise la Muzeul Bardo din Tunis, în luna martie, şi la un hotel din staţiunea turistică Sousse, la finalul lunii iunie, soldate cu 60 de morţi.loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *