Un poliţist german RUPE TĂCEREA: „Nu putem aresta MIGRANŢII pentru că suntem acuzaţi de RASISM”. Violenţele din taberele de refugiaţi sunt ASCUNSE de ochii lumii

martor-protejat

Un poliţist german a declarat presei că forţele de ordine nu pot să ia măsuri aspre împotriva infracţiunilor comise de refugiaţi, fără a fi acuzaţi de violenţă excesivă sau de rasism, în timp ce multe astfel de incidente sunt trecute sub tăcere, pentru a da bine în statisticile poliţiei, scrie evz.ro.

Polişistul german a lucrat timp de şase luni în gara din Munchen şi în mai multe centre pentru refugiaţi din Passau şi Freilassing, toate în Bavaria.

„La început, veneau, în principal familii cu copii, care păreau bine educate şi vorbeau engleza. Între timp, 95% dintre refugiaţi au ajuns să fie bărbaţi singuri”, a povestit poliţistul pentru Bild, citat de rt.com.

“Oamenii nu ştiu ce se întâmplă cu adevărat, chiar nici atunci când vine vorba despre violenţă. Imaginea generală este ”îndulcită”, a adăugat el.

Un solicitant de azil a vrut să taie gâtul colegului său. Raportul de la locul incidentului a inclus doar câteva leziuni, nu tentativă de omor, cum ar fi trebuit, pentru că aşa arată mai bine statisticile poliţiei, a explicat Bernd K. În opinia sa, rata criminalității în rândul refugiaților depășește cu mult cea a populației locale.

„În  ultimele luni, am avut doar o singură acuzaţie penală împotriva unui cetăţean german, în timp ce restul suspecţilor sunt refugiaţi”, a adăugat el.

Referindu-se la hărţuirea femeilor, numeroase atacuri similiare celor care au avut loc în noaptea de Anul Nou, la Koln, se răspândesc în Bavaria.

 „În gară, femeile sunt hărţuite şi agresate în mod obişnuit. Când am încercat să îi oprim să intre, au ţipat la noi: „Tu nu eşti poliţist pentru mine. Tu eşti un rasist’”.

Poliţia nu îi poate aresta pe refugiaţi nici măcar pentru o perioadă scurtă de timp, a declarat ofiţerul, precizând că superiorii săi le ordonă să nu folosească acţiuni corecitive. „Regula pe care o avem este: mai bine îi lăsam să plece”, a adăugat el, conform evz.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *