UNDE E ADEVĂRUL? Un jurnalist a fost AVERTIZAT că urmează să se întâmple o TRAGEDIE. „Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți”

agerpres_8071174_74473700_96070500

Jurnalistul Kamikaze Andrei Manțog a relatat sâmbătă, pe pagina sa de facebook, o discuție la care a participat cu o zi înainte de tragedia din Colectiv și care pare a prevesti ce urma să se întâmple în clubul de pe strada Tăbăcarilor. Fără a încuraja teoriile conspiraționiste, jurnalistul povestește cum un fost lucrător la guvern l-a anunțat că ar putea apărea un dezastru major care să abată interesul public de la cazul polițistului Gigină.

„Disprețuiesc teoriile conspirației. Toți adepții lor îmi par cretini. Vreau doar să vă dezvălui o discuție pe care am avut-o ieri, 29 octombrie, la o masă la care era și un fost lucrător în guvern. Nu contează în ce funcție. Și respectivul spunea:

– Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.

– Ă?!

– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!

Am râs.

Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni. OK, asta se întâmplă. Daaaar… Dar Gabriel Oprea se prezintă, supereroic, salvator, providențial, în fața camerelor. De unde și până unde dă gușatul ăsta analfabet explicații?! De când? De ce nu e la birou? Ce caută pe teren?

NU CRED că cineva putea programa tragedia asta. De fapt, sper că nu poate fi adevărat. Cred, însă, că Gabriel Oprea e un nenorocit care, pentru orice eventualitate, trebuie să dispară din viața publică, pentru totdeauna. Și cred că românii ar trebui să închidă serialele și să-și amintească să aibă o reacție. O reacție la o mizerie care îi afectează direct. Ca să înlăturăm orice speculație și îndoială, trebuie să avem grijă ca analfabetul criminal să nu iasă cumva erou din acest caz. România, te rog, trezește-te.”, scria jurnalistul pe facebook.

Sursa: nasul.tv

loading...
COPIAȚI FRAGMENTUL DE COD

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Bianca spune:

    Mai ganditi-va o data cine avea de castigat Oprea sau Iohannis? Cine isi aduce guvernul acum? Nu va mai lasati manipulati de tot felul de oameni care declara orice sa fie si ei importanti. Nu vad un print screen al conversatiei, un nume al celui care a spus, politia nu a spus nimic. Asa fiecare poate vorbi orice ca a visat noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *