VIDEO. Atentate teroriste în Paris. Gest foarte emoționant al pianistului german Klavierkunst. A cântat în faţa sălii Le Bataclan646x404

Pianistul german Klavierkunst a susţinut un moment muzical emoţionant în faţa sălii de concerte Le Bataclan din Paris – unde, în noaptea de vineri, şi-au pierdut viaţa aproximativ 80 de persoane într-un atac terorist – interpretând la pian piesa „Imagine”, a lui John Lennon.

Muzicianul, pe numele său real Davide Martello, a sosit pe bicicletă, relatează ITV News, după ce, sâmbătă dimineaţă, publica un mesaj pe pagina sa de Facebook spunând că „trebuie să ajungă la Paris”.

După ce a interpretat piesa „Imagine”, muzicianul, care a mai făcut astfel de gesturi în ultimii cinci ani de când se dedică pianului, a părăsit locul din centrul Parisului cuprins de emoţie. „Ce moment!”, au exclamat cei prezenţi.

Klavierkunst a devenit celebru după ce, în 2013, a cântat în timpul protestelor din Piaţa Taksim din Istanbul.

Le Bataclan a fost una dintre cele şase zone în care au avut loc atacuri teroriste vineri noapte, aici pierzându-şi viaţa aproximativ 80 de oameni dintre cei care participau la concertul formaţiei americane Eagles of Death Metal.

Sursa: adevarul.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *