VIDEO ȘOCANT: Terorista care s-a aruncat în aer la Paris: Capul i-a aterizat pe trotuar, șira spinării pe o mașină de polițieterorista

BC News a obtinut imaginile cu momentul in care femeia kamikaze, prinsa in cladirea din Saint-Denis, detoneaza bomba pe care o avea prinsa cu o centura de propriul trup.

Hasna Aitboulahcen, despre care presa franceza a scris, ca ar fi verisoara lui Abdelhamid Abaaoud, organizatorul atentelor de vineri din Paris, s-a aruncat in aer in momentul in care trupele speciale franceze au luat cu asalt blocul din Saint-Denis, suburbie a capitalei Frantei. Ea este prima femeie terorist kamikaze din Europa.

In momentul exploziei capul femeii fost aruncat pe geam si a aterizat pe troturar. Ulterior, pe una din masinile de politie de la fata locului, trupele antitero au gasit si o parte din sira spinarii femeii kamikaze.

Fratele femeii a declarat ca sora lui nu s-a aratat niciodata interesata de religie, nu a citit Coranul si abia de o luna de zile incepuse sa poarte val.

Clipul scurt surprinde chiar momentul in care Hasna detoneaza bomba.

Sursa: revistablogurilor.roloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *