Viena, şocată de faptele unui refugiat: A violat o fată de 13 ani, timp de trei luni

camion

Un migrant, solicitant de azil in Austria, este in arest dupa ce politia a fost alertata ca acesta a fortat o fata de doar 13 ani sa faca sex cu el timp de trei luni, scrie aktual24.ro.

Barbatul, de origine afgana, a cunoscut-o pe fata prin intermediul unei o retele de socializare, schimband mesaje cu aceasta. Fata nu avea nicio idee ca barbatul este refugiat si a fost convinsa sa-l intalneasca, noteaza Daily Mail.

Tanarul de 20 de ani s-a intalnit cu fata intr-o padure din apropiere de Viena, unde, a fortat-o pe fata sa faca sex cu el. Afganul a amenintat-o iar ea a cedat.

Amenintarile au continuat timp de cateva luni. Tanara, speriata de ceea ce se va intampla daca parintii ei vor afla de intamplare, a acceptat sa intretina relatii sexuale cu barbatul in continuare. Intr-un final, fata a cedat si le-a povestit parintilor ce s-a intamplat. Acestia au anuntat imediat politia.

Migrantul este arestat si se afla acum in spatele gratiilor, unde asteapta sa fie acuzat. Un purtator de cuvant al politiei a anuntat ca barbatul nu a agresat-o fizic pe fata, insa a amenintat-o. Barbatul locuieste intr-un centru de preluare a refugiatilor.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *