Vladimir Putin distruge ORTODOXIA, aruncând-o în RĂZBOI. Hristos a murit pe Cruce!Soldat rus in Siria

Soldat rus in Siria

Profesorul de Teologie Constantin Necula critica Biserica Rusa pentru ca binecuvanteaza tancurile: „Daca asta e crestinismul pe care il visam, multumesc, NIET!”

Preotul Constantin Necula, profesor al Facultatii de Teologie Ortodoxa „Andrei Saguna” din Sibiu critica Biserica Rusa din cauza ca au „Patriarh care da binecuvantarea tancurilor sa-si puna cizma pe gatul altor ortodocsi”.

„Daca asta e crestinismul pe care il visam, multumesc, NIET!”, a spus preotul potrivit inliniedreapta.net.

„Niciodata in Romania nu s-a dezvoltat ideologia cizmei pusa pe gatul celui mai slab. Renaste crestinismul doar pentru ca au aurit cupole, si-or hirotonit episcopi de limba rusa peste neamurile vorbitoare de alta limba? Iertati-ma ca va intreb, ati uitat ca in Moldova, Mitropolitul sustinut de Moscova vorbeste ruseste mai mult decat romaneste?”, a spus Constantin Necula la un eveniment organizat de Asociatia Studentilor Crestini Ortodoxi Romani.

Patriarhul Kiril si Vladimir Putin

Patriarhul Kiril si Vladimir Putin

Intrebat daca mai crede intr-o renastere a credintei in Romania, cum s-a intamplat in Rusia post-comunista preotul a replicat: „Despre ce crestinism rusesc imi vorbiti? Panslavismul etern?!” „Scrie undeva in Scriptura despre asa ceva? Despre binecuvantarea tancurilor, pentru uniformizarea mujicilor si uciderea din glezna tanchista a putinilor tatari care au mai ramas? Aproape ca te ia mila de tatarii islamici, domnule, dinaintea unei ortodoxii atat de bine pusa la punct!”, a acuzat profesorul Facultatii de Teologie.

Constantin Necula a spus ca ii pare rau daca a jignit vreun sentiment pro-rusesc. „Indraznesc sa spun ca incerc sa raman pro-roman, in sensul ca eu cred in continuare ca cea mai echilibrata ortodoxie din lume, la ora actuala, este data de ortodoxia de bun-simt a romanilor”, a mai apreciat preotul.

PREOTI RUSI BINECUVANTAND ARMEloading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *