Vor să ÎNCHIDĂ drumul spre Mănăstirea PRISLOP!pelerinaj

Firma care execută lucrările de modernizare a DJ 687K vrea ca drumul să fie închis începând de anul viitor.

Contractul de modernizare a DJ 687K: DN 66 (Bretea Strei) – Silvașu de Jos – Silvașu de Sus – Mănăstirea Prislop, km 5+100 – km 12+275, a fost atribuit de Consiliul Județean Hunedoara asocierii S.C. STRADE CONSCOM SRL – lider asociere și S.C. SERCOTRANS SRL. Liderul asocierii, S.C. STRADE CONSCOM SRL, este o firmă înfiinţată în anul 2013 și administrată de Marinel Pup, nepotul lui Milică Pup (fost administrator al SC TRANS CONSTRUCT SRL, inculpat în dosarul de corupție al fostului președinte al CJ Hunedoara), informeaza hunedoaralibera.ro.

Potrivit conducerii CJ Hunedoara, constructorul ar vrea ca drumul spre Mănăstirea Prislop să fie închis pe toată durata execuției lucrărilor de modernizare.

„S-a ridicat problema închiderii drumului pe durata executării lucrărilor. Nu sunt de acord cu acest lucru. Dacă vor solicita în scris, vom respinge cererea și vom solicita să se lucreze în afara orelor de program, adică noaptea. Dacă nu vor fi de acord, putem merge până la rezilierea contactului”,a declarat pentru Hunedoara Liberă Adrian David, președintele CJ Hunedoara.

Potrivit conducerii administrației județene, până în prezent, constructorul a executat: 810 metri de ziduri de sprijin, drumul cu sens unic (la nivelul de strat de uzură), două treimi din rigole și șanțuri și 3 podețe. Din totalul de 3,5 milioane de lei alocate pentru lucrările din acest an, a fost decontată suma de 32.500 de lei.

drum-prislop-794x346

Lucrările de modernizare a Drumului Județean 687K care face legătura dintre DN66 Bretea Streiului – Silvașu de Sus (Mănăstirea Prislop) vor costa peste 8,4 milioane de lei (proiectare și execuție), iar fondurile vor fi alocate din bugetul Consiliului Județean Hunedoara.loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *