Ultimele informaţii despre starea Regelui Mihai

regele-mihai

Regele Mihai i-a dat fiicei sale Principesa Margareta toate atributiile de conducere ale Casei Regale, in urma cu trei luni, atunci cand a fost si anuntata problema lui de sanatate.

La inceputul lunii martie, reprezentantii Familiei Regale anuntau ca Regele Mihai este grav bolnav, diagnosticat cu cancer, si ca a fost operat, scrie realitatea.net.

„Majestatea Sa urmeaza un tratament complex si solicitant, care il impiedica sa apara in public, avand nevoie de o perioada de refacere”, se spunea in comunicatul Casei Regale. Nu s-a stiut insa nici cat timp a stat in spital regele si nici unde exact a fost internat.

De fiecare data insa cand Principesa Margareta a fost intrebata cum se simte tatal ei, aceasta spune doar: „Mai bine”, fara insa sa ofere detalii. Se stie, tot din comunicatele oficiale, ca desi Regele si Regina au petrecut Pastele (pe 1 Mai) in locuinta lor privata din Elvetia, Principesa Margareta nu le-a fost alaturi. Pricipesa si sotul ei au fost in acea perioada la Stockholm.

Zilele trecute, prin vocea lui Liviu Dragnea, au fost date noi informatii despre starea Regelui Mihai. „Principesa Margareta mi-a zis ca Majestatea Sa Regele Mihai se simte mai bine. A inceput sa citeasca. Asadar este o veste foarte buna”, a precizat Liviu Dragnea, dupa o intalnire cu principesa, potrivit KanalD.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.