Despre noi

Acest site nu are nicio legatura (juridică) cu Patriarhia Romana sau cu Patriarhia Ierusalimului. Pagina apartine unor frati mireni oarecare intru Hristos, crestini ortodocsi.

Cu stima,

Echipa ganduridinierusalim.com

CONTACT

Email: ganduridinierusalim@gmail.com

18 răspunsuri

 1. aioanei spune:

  doresc abonament la newsseller

 2. Ecaterina spune:

  Doamne,Ajuta! Ími place foarte mult ce postati si cred ca este de foarte mare ajutor celor ce vor sa primeasca cuvinte întelepte.Eu nu prea am timp lucrez de noapte la cantina si când sant în pauza ma mai uit.Bine si cand ma trezesc.Va urez o zi buna cu binecuvantari de la Domnu.

 3. silvia spune:

  Doresc sa citesc cuvinte de folos

 4. Bota spune:

  Doresc abonament sau news in fiecare zi.

 5. Primesc pe facebook multe din postarile dumneavoastra si le citesc cu interes. Eu fac pelerinaje in muntele Athos si observ ca prin postarile pe care le faceti sunteti in duhul parintilor athoniti. Daca nu va cer prea mult m-ar ajuta un schimb de linkuri cu micul meu site http://pelerinajegrecia-athos.ro
  Cu bucurie in Hristos Pr. Florin-Bacau

 6. claudiu spune:

  frați mireni, creștini ortodocși, din sânul Bisericii Ortodoxe Române sper.

 7. cristian spune:

  imi place acest blog

 8. iscru emanuel spune:

  https://www.youtube.com/watch?v=iJ8P0RJ77PY&feature=youtu.be

  Mare Atentie:Priviti insemnele masonice ce se ascund in buletinele noastre se vad la lumina ultravioleta.Priviti ce ne pregatesc masonii prin scoaterea banilor cash.Pericolul vaccinurilor si ce contin ele cu adevarat.Problema din Biserica dupa Sinodul din Creta. Fratilor traim vremurile de pe urma si noi nu realizam asta

 9. Liliana spune:

  Dumnezeu sa va dea sanatate, pace, bucurie -indeosebi,duhovniceasca,- si nepretuita Sa mintuire! Multumim pentru ceea ce faceti.Doamne ajuta!

 10. Galuska Iosif spune:

  Fraților,dacă nu sunteți sub ascultarea acestor Patriarhii,sub ascultarea cui sunteți? Cuvantul de învațatura cu care învațati,daca frațiile voastre nu îĺ trăiți,nu are nici o însemnatate,este doar vorba in vant,

  • Admin spune:

   Ce scriem noi si ce intelegeti dvs? Am spus ca nu avem nicio legatura (juridica) cu Patriarhia Romana sau cu Patriarhia Ierusalimului. Nu ca nu suntem sub ascultare. Nu mai inventati povesti imaginare! Am spus clar ca pagina apartine unor frati mireni oarecare intru Hristos, crestini ortodocsi.

 11. E. Adam spune:

  Hristos a Inviat si s-a Inaltat.
  O pagina foarte frumoasa si cu mult folos sufletesc.
  Multumesc frumos pentru tot.
  Doamne, ajuta.

 12. BOZEȘAN DANELUȚA spune:

  SUNTEȚI EXTRAORDINARI,S-O ȚINE-ȚI TOT AȘA.
  DOAMNE AJUTĂ!

 13. Ortodox spune:

  Atentie mare la otravuri (erezii) . Cateva exemple : tot ce tine de noul Origen -Serafim Rose – homosexualul nebotezat care s-a facut preot si calugar ca sa iitraga pe altii in ratacirea sa si de asemena la altele ca articolele celor care desi incerca sa fie ortodocsi dar nefiind intariti suficient, fac declaratii eretice, ca „Femeia poate sa faca apsolut tot. Un barbat nu poate sa faca totul” ceea ce e o blasfemie si jicnire adusa lui Dumnezeu care l-a facut numai pe Adam dupa chipul si asemanarea sa si nu si pe Eva. De asemenea articolul despre cei care L-au hulit pe Dumnezeum care este un articol complet eretic si militant sectar, sau multe altele.
  Eu mi-am facut datoria, asa cum cere Scriptura, ca atunci cand vad pe fratele gresing, sa caut sa il indrept. De aici mai departe dragii mei, e responsabilitatea voastra si veti fi judecati pentru deciziile luate. Eu sunt un nimeni, magarul din Vechiul Testament, prin care Dumnezeu a ales sa vorbeasca. Nu am nimic bun si ce v-am dat, nu e de la mine, dar este de la Dumnezeu .

  Hristos a Inviat!

 14. Xander spune:

  prorocie 2022: Eu Domnul Oștirilor va trasmit grija mea pentru oile mele caci boala va lovi crunt peste Pământ si peste Creatia Mea,fiți precauți,țineți post si in rugaciune caci vă voi indruma pe calea cea dreaptă si nu vă abateti din drum caci vă voi oferi protecție Divina.Folosiți untdelemn si miere pentru a fi tari ca o stâncă caci sunteți copiii mei si nu vreau să va pierd in negura fara sfirsit.Eu sunt Alfa si Omega Dumnezeul Slavei. Trimiteți vestea catre omenire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.