500 de cruci au fost „plantate” azi-noapte pe străzile Bucureștiului ca protesc ANTI-MOSCHEE

cruce-2

Protestul anti-moschee a atins un nou prag în noaptea de joi spre vineri. Cătălin Berenghi și prietenii săi au „plantat” 500 de cruci în tot Bucureștiul – la intersecții, la gurile de metrou, lângă trecerile de pietoni… Pe fiecare cruce stă scris „Creștinii nu vor Mega Moschee”.

Înscriindu-se în seria de proteste nonconformiste care l-a consacrat (vezi îngroparea unor carcase de porc pe terenul concesionat pentru moschee), protestul din această noapte exprimă, până la urmă, dorința majorității românilor care nu vor o mega moschee în București, mai ales acum când tensiunile generate de valul de imigranți arabi a atins cote uriașe.

cruce-4

Deși este evident până și pentru un om cu inteligență submedie că proiectul megamoscheii nu este doar inoportun, ci și sfidător, politrucii care ne conduc se încăpățânează ca, împotriva voinței românilor și a interesului național, să deschidă calea islamizării Bucureștiului și a României. De ce? Pentru că o megamoschee este semnalul că România e deschisă la tipul de multiculturalism care a distrus Franța, spre exemplu, o țară în care autohtonii au fost învinși de politica metisătii intenționate a populației, spre binele păpușarilor din umbră.

Asumându-și această acțiune în mod public, Cătălin Berenghi, principalul ei organizator, a spus pe pagina sa de Facebook: „Astăzi 8.04.2016 am montat 500 de sfinte cruci de lemn în dorința de a sensibiliza și trezi constinta cetatenilor, referitor la pericolul construirii unei Mega Moschei în București. În marile intersecții pe Cruci sta scris Creștinii nu vor Mega Moschee.

Mai multe detalii pe cunoastelumea.ro

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. jack spune:

    NU MA-I CUMPARATI PRODUSE TURCESTI…si cu asta multe se vor schimba , nu imediat dar in 3-6 luni veti vedea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.