A mers la VRACI şi a dat naștere unei abominații care cu greu putea fi numită ființă umană

O familie a fost greu încercată de soartă, mezina familiei dând naștere unei abominații care cu greu putea fi numită ființă umană. Până și cadrele medicale care au ajutat-o pe gravidă să nască au fugit din sala de naștere, atunci când a fost extras „copilul”, obstetricianul fiind nevoit să termine operația de unul singur.

Medicul a declarat fătul mort, însă nu a știut cum să descrie ce vede, așa că a scris singurul termen de comparație care i-a venit în minte: „Îmi tremura mâna, simțeam că nu pot să-l ating. Am adus pe lume zeci de copii, am văzut lucruri groaznice, însă ăsta le-a întrecut pe toate. Arăta exact ca un broscoi uriaș. Cunoașteți broasca taur? Exact așa arăta. Mama a vrut să-l vadă, i-am zis că e mort, l-a cerut la piept. i-am explicat că are o malformație severă și că nu recomand să-l țină acum în brațe, vă dați seama, șocul ar fi fost prea mare, acolo s-ar fi oprit viața ei. Am făcut tot ce-am putut și nu-mi explic ce putea să-i provoace fătului asemenea malformații, mai ales că ultima ecografie nu arăta nimic de genul ăsta”, a declarat dr. Msasanure pentru presa locală.

Tânăra a acuzat medicul că i-a ucis copilul, așa că poliția din Bulawayo (Zimbabwe) a intrat pe fir. Potrivit presei locale, oamenii legii au chestionat atât medicul cât și pacienta și au ajuns la concluzia că doctorul nu greșise cu nimic. Mai mult, ultimele ecografii arătau fătul ca fiind în regulă, exact cum spusese doctorul. Însă, ce nu era în regulă nu se găsea în spital, ci chiar la tânăra îndurerată.

Ce făcuse femeia: Pentru că o durea burta, în loc să meargă la medic, ea s-a dus la un vraci local, care a consultat-o și i-a spus că un lucru necurat îi crește în burtă și că e lucrarea diavolului. Tânăra l-a rugat pe vraci s-o scape de necuratul, dar să nu-și piardă copilul. Vraciul i-a dat o substanță din ierburi, pe care s-o bea în fiecare zi, iar femeia a băut-o până în ziua sarcinii. Potrivit raportului medicului legist, întocmit fătului mort, este posibil ca băutura respectivă să fi afectat dezvoltarea sarcinii, precum și decesul fătului, având în vedere că nașterea a avut loc după zece luni. Surprinzător, femeia are două capete de acuzare, pruncucidere și omor prin imprudență, pentru care legislația din Zimbabwe prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 de ani.

Articol relatat de jurnalul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

 1. Sorin5780 spune:

  Articolul ăsta spune multe despre valoarea unei vieți în Zimbabwe față de România și restul lumii așa zis civilizate. Un făt la noi este avortat pentru că este inconvenabil, vine într-un moment inoportun. Mai avem de curvit oleacă.
  În Zimbabwe este ilegal avortul, dar permis în anumite situații foarte delicate. http://thezimbabwean.co/2015/09/the-law-on-abortion-in-zimbabwe/
  Ceea ce urăsc sataniștii globalizanți este această atitudine sănătoasă a acestei societăți. Înșeală pe mulți atitudinea asta înșelătoare: dacă se întâmplă aceste avorturi ilegale, de ce să nu le permitem legal și în siguranță. Păi și crimele, sinuciderile, răpirile etc. se întâmplă ilegal, de ce nu le permitem și pe acestea?
  De fapt, sinuciderile asistate, numite impropriu și stupid eutanasie (moarte bună) și comercializarea drogurilor legal se întâmplă azi mai spre vest de noi. Tot ce este inuman și abominabil în ochii lui Dumnezeu îl legalizează aceste elite politice sataniste.

  Multe din femeile astea care fac avorturi de parcă ar elimina o piatră la rinichi sau apendicele vor vrea în viitor să mai conceapă, dar odată săvârșit păcatul pruncuciderii Dumnezeu nu-ți mai dă. Apar complicații inerente vârstei și procedurilor medicale invazive, iar la drept vorbind e bine să mai primim și câteva scatoalce grozave, că altfel nu ne învățăm minte.
  Urăsc vorba asta defetistă..ne merităm soarta, dar în acest caz cred că ne-o luăm, la fel ca evreii din Biblie când se închinau la idoli păgâni și își sacrificau pruncii.
  Am văzut multe grozăvii pe internetul ăsta și drept este că numai Dumnezeu poate ierta asemenea enormități. Omul este o fiară cruntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.