Ce este dincolo de zâmbetele noastre, de rânjetul pe care-l afișăm noi, unii față de alții, dincolo de această falsă politețe?

Ce este dincolo de zâmbetele noastre, de rânjetul pe care-l afișăm noi, unii față de alții, dincolo de această falsă politețe? Fățărnicia, viclenia și falsitatea! Îl vezi pe om zâmbind, îl vezi pe om bonom, dar nu ai întors bine spatele și zice.. „Dă-l încolo și pe ăsta, un om de nimic..!”

Avem zâmbetul pe chip, dar înlăuntrul nostru sunt mulți demoni! Nu am suportat asta niciodată, sunt adeptul de a spune în față ce am de spus.. dar nu să zâmbești și apoi să verși răutate! Cum te pui în genunchi să spui „Tatăl Nostru” când tu ești plin de ură ca un butoi care stă gata să explodeze?!? Tu care nu pierzi nicio ocazie să execuți pe cineva, să calomniezi.. dar tu pozezi într-un creștin pios!
LA JUDECATĂ DE APOI VOR CĂDEA TOATE MĂȘTILE! Vor cădea baticele alea lungi de pe cap și hainele acelea cernite și smerite care simbolizau pietismul.. fustele acelea lungi care stau ca o umbrelă asupra demonilor pe care îi avem în noi și privim totul cu răutate!

FĂRĂ BUNĂTATE NU SUNTEM ORTODOCȘI!

Părintele Calistrat Chifan – Predica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.