Ce se întâmplă DACĂ FACI SEMNUL CRUCII deasupra mâncării?

mancare-794x416-1

Oamenii de ştiinţă ruşi susțin că au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi al rugăciunii. Ei spun că gestul făcut de credincioși poate purifica mâncarea și apa, având proprietăți bactericide.

„Am stabilit că obiceiul facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplă fizic în fiecare zi”, a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, potrivit ziarullumina.ro.

Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de 10 ani. Ea spune că a descoperit, în special, proprietăţile bactericide unice ale apei după ce este binecuvântată cu o rugăciune ortodoxă şi cu semnul crucii.

Oamenii de ştiinţă au studiat impactul rugăciunii „Tatăl nostru” şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogene. Mostre de apă din diferite surse – fântâni, râuri, lacuri – au fost folosite în cercetare. Toate mostrele conţineau anumite bacterii. S-a observat că dacă se rosteşte rugăciunea domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunătoare scade de şapte, zece, sute chiar mii de ori.

Rugăciunea a fost spusă atât de credincioşi, cât şi de necredincioşi, iar numărul bacteriilor, indiferent de mediu, a scăzut. Oamenii de ştiinţă au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii şi al semnului crucii asupra oamenilor. S-a stabilit că presiunea sângelui tuturor celor supuşi la teste s-a îmbunătăţit.

S-a mai observat că dacă semnul crucii este făcut neîngrijit, şi fără să atingă punctele corespunzătoare – centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii – rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Cum spunea si Pr. Arsenie Boca; fa cruce pe tot ce mananci si bei, fie ea si otravita, crucea anuleaza tot.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

  1. Zachia Mihaela spune:

    L AM CITIT PE PAR ARSENIE SI CRED CU SFIINT CA ASA VA FII NUMAI CEI CU CRED MARE CRED EU DACA SPUN LA CINEVA CARE I NECRED MA IA DREPT NEB DAR STITI CEVA?CHIAR NU MA INTERES CE ZICE FIUL MEU,MAMA MEA ,FRAT MEU , DARAMITE UN STRAIN O SA MOR PT D ZEU !D ZEU SA NE AJ PE TOTI

  2. Din pacate lumii ii este rusine sa facă semnul crucii, in schimb nu are nici o retinere sa facă semnul diavolului la concerte care , afirmau unii, promovează o muzică greu de inteles, prea elevata pentru cei inculți.

  3. Claudiu spune:

    Semnul crucii mai merge ca si anestezic, antiseptic, daca-l faci deasupra stomacului tine de foame dar cel mai bine-l faci deasupra capului si-n cazul acesta nu-ti mai trebuie sa te duci la scoala si nici sa mai citesti ceva vreodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.