Cine vede aceste imagini NU mai face AVORT! Animaţie medicală care ne arată ce se întâmplă cu fătul şi mama în timpul avortului

avortul

Un fost medic practicant al avorturilor (peste 1200), trecut de partea mişcării Pro-life, ne explică într-o serie de animaţii, sălbatica realitate a procedurii de avort. Sunt imagini, chiar dacă numai grafice, greu de suportat. Greu de suportat mai ales că mulţi dintre noi am fost implicati în astfel de evenimente înfiorătoare. Suntem, adică, nişte criminali.Seria este copmpusă din patru filme de circa 4 minute. Ele conţin informaţie medicală precisă despre avort şi dau publicului posibilitatea de a vedea violenţa extremă a unui avort.

Conform Live Action, organizaţia care le-a produs şi care are vechime în lupta împotriva avortului, toată informaţia prezentată este susţinută de jurnale medicale şi a fost revizuită de profesionişti din domeniu, inclusiv foşti medici care au practicat avortul.

httpv://youtu.be/jgw4X7Dw_3k

Cele 4 filme care se găsesc la AbortionProcedures.com sunt despre cele mai comune proceduri de avort: Avortul cu pilule. Avortul prin sucţiunea fătului. Avortul cu forceps, care rupe bucăţi din copii mai mari. Injecţia chimică, care opreşte inima fătului.

Un sondaj recent al Marist College Institute for Public Opinion a găsit că 81% dintre americani sunt de acord cu unele restriţii privind avortul, inclusiv limitarea lui la primele trei luni.

Dați mai departe, să se trezească mai multă lume…

Articol relatat de portalul Solidaritate europeana

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Marya Simon spune:

  Bună! Și eu sunt împotriva avortului și cred că filmele acestea sunt foarte utile pentru care cei nu știu cu adevărat ce însemna acesta! Nu judec pe nimeni,dar,cele care comit aceste mari păcate să-și dea seama cât suferă viața dinlăuntrul lor când este sfârșită fără a începe cu adevărat! Dacă tot rămâne o femeie însărcinată„ din greșeală“,mai bine să dea bebele în adopție decât să îl ucidă în chinuri

 2. Manuela Nicoleta spune:

  E TRIST SI NU NU-MA,DE PLANS…DE LUAT AMINTE…E CRIMA.

 3. Andreea spune:

  Pe provita channel se afla 3 clipuri cu privire ce descriu 3 dintre procedurile de avort. Sunt si subtitrate. https://www.youtube.com/user/ProvitaBucuresti

 4. Metatron spune:

  Si eu sunt antiavort, cum sa iei viata la un pui de om, numai cine nu a tinut in brate un copil mic nustie cata bucurie sufleteasca iti poate aduce, apoi e cutremurator numai sa te gandesti sa i suprimi viata.

 5. Liana spune:

  Dne fereste de așa ceva. Nu știu dc nu se protejează femeile astea. Niște criminali și doctorii și ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.