Cum arată un copil la 12 săptămâni. Fotografii și mărturii tulburătoare despre șase bebeluși avortați

baby-noah

Ce se întâmplă cu bebelușii care sunt avortați la 12 săptămâni sau chiar la o vârstă mai fragedă? Fotografii tulburătoare ale unor copilași avortați la această vârstă arată că sunt incontestabil ființe umane.

1) Noah, în vârstă de 12 săptămâni

Noah a murit din cauza unui avort spontan la vârsta de 12 săptămâni și 5 zile. Mama sa a făcut publică, de bună voie, o fotografie extraordinară cu micuțul său corp uman pentru ca alții să poată vedea cu proprii ochi umanitatea copilului nenăscut. „Dacă ar putea fi de ajutor pentru a arăta frumusețea copilului său unei mame care se gândește la avort, atunci pierderea noastră n-ar fi fără valoare”, a spus mama lui Noah.

2) Adelaide Caines

Născută la 24 de săptămâni, Adelaide a murit la mai puțin de o zi de la naștere. Dar, părinții ei au decis să arate lumii frumoasa lor fiică:

„Fotografia noastră arată că Adelaide nu a fost un făt; ea a fost o ființă umană formată deplin, iar a considera că un bebeluș ca ea ar putea fi ucis în mod legal, pe considerente ce privesc alegerea stilului de viață, este îngrozitor pentru mine,” a explicat Caines.

Părinții lui Adelaide au ales să facă publică fotografia cu fetița lor în încercarea de a redeschide dezbaterea asupra limitei legale de timp până la care se poate face avort, spunând că experiența trăită alături de fiica lor în scurta ei viață „evidențiază ridicolul limitei legale de 24 de săptămâni”.

Adelaide Caines

3) Walter Joshua Fretz

Când bebelușul Walter a fost avortat spontan la 19 săptămâni, părinții săi au decis să-l sărbătorească și au imortalizat câteva scurte momente ale prețioasei sale vieți. Fotografiile cu el au devenit virale, iar nenumărați oameni din întreaga lume au putut vedea că bebelușii nenăscuți – care sunt atât de des avortați – sunt incontestabil ființe umane.

walter-on-moms-chest-200x300

4) Nathan Isaiah

Bebeluș născut chiar după primul trimestru de sarcină.

Nathan-300x151

„Inima mea e răvășită. A fost atât de perfect format. Nimeni nu poate nega că bebelușul de 13 săptămâni și patru zile nu a fost un bebeluș. Are un aspect atât de delicat. Se poate vedea fiecare detaliu. Știu că Dumnezeu îl va folosi pentru a aduce slavă în regatul Său, și sunt recunoscătoare pentru acest lucru”, a spus mama sa, potrivit culturavietii.ro.

5) Christian Buchanan

Mama lui Christian, Lacey, a realizat această înregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus să facă avort sau s-au întrebat de ce nu a făcut acest lucru când au văzut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsă că Christian – și toți ceilalți copii – sunt valoroși, în ciuda oricărei afecțiuni, handicap sau circumstanță dificilă cu care ei sau părinții lor s-ar putea confrunta. Christian a arătat lumii că fiecare copil merită o șansă la viață.

Christian

6) David Raphael

David are doar șapte săptămâni – o vârstă la care mulți copii sunt avortați în SUA. Bebelușii ca David sunt distruși prin aspirare și scoși din pântecele mamelor lor în fiecare zi.

Organizația științifică intitulată Fondul pentru Dezvoltare Umană explică că bebelușii la vârsta lui David pot face:

David Raphael

„Între șapte și șapte săptămâni și jumătate, tendoanele fixează mușchii piciorului la oase, și apar articulațiile genunchiului. La șapte săptămâni și jumătate, bebelușul își poate împreuna mâinile și, de asemenea, picioarele. În plus, lovește cu piciorul și va sări dacă se sperie. Inima bebelușului bate deja de o lună.”

httpv://youtu.be/oWCbkyR0cy0

Articol relatat de portalul activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.