Cum se întinează pământul?

cutremur2

Prin calcarea Poruncilor Domnului: UCIDERE, AVORT „Sa nu ucizi” (Iesire 20, 13), UCIDERE PRIN ASUPRIRE SI INFOMETARE „Cine aduce jertfa din averea saracului , junghie pe fiu inaintea Tatalui. Painea celor lipsit este viata saracilor si cel care o ia pe aceasta este omul varsarii de sange” (Biblie, Is. Sirah 34, 22-23).

DESFRANARE:

„Sa nu te apropii de femeie in timpul regulii ei …”

„Sa nu te culci cu barbat ca si cu femeie …” „Cu niciun dobitoc sa nu te culci” (Biblie, Levitic 18, 19-23).

„SA NU FURI, SA NU MINTI” (Iesire 20, 15-16). „Nimeni sa nu insele pe aproapele sau” (Levitic 25, 17).

„Sa nu mancati sange, sa nu vrajiti, sa nu ghiciti” (Levitic 19, 26).

Dumnezeu cere impartirea pamantului, a resurselor in mod egal: „Pamantul sa nu-l vindeti de veci, ca pamantul este al Meu” (Levitic 25, 23). „La anul jubileu (50 de ani) pamantul vandut se intoarce la fostul proprietar, cumparatorul va iesi si vanzatorul va intra in stapanirea sa” (Biblie, Levitic 25, 28).

Dumnezeu in marea sa iubire catre om spune: „Puneti-Ma si pe Mine la incercare”, „impliniti poruncile si Voi trimite ploaie la cererea voastra” (Biblie, Maleahi 3, 20).

Iisus Domnul vorbind despre necazurile ce vor veni asupra lumii spune: „Privegheati si va rugati, ca sa scapati de toate acestea” (Biblie, Luca 21, 36).

Daca omenirea nu are nicio reactie pozitiva de indreptare dupa o incercare teribila ca cea din Japonia, riscam sa pierim intreg neamul omenesc din cauza ca ne asemanam cu dracii. Iisus spune despre diavolul ca este „amagitor si ucigas de oameni” (Ioan 8, 44). Multi oameni ucid azi pe confratii lor direct sau prin mizerie si sustin minciuna. Sistemul actual de educatie si cultura nu a scos definitiv pe Dumnezeu din viata oamenilor, dar il izoleaza si pune sub semnul intrebarii daca Dumnezeu a creat lumea si o guverneaza.

Dumnezeu a creat lumea. Toate religiile sustin aceasta si majoritatea oamenilor de stiinta. Pasteur a dovedit ca viata nu apare chiar daca sunt toate conditiile si ca cel mai mic microb apare din alt microb. Iar argumentatia pentru teoria lui Darwin cu evolutia speciilor e sublima, cum ar zice Caragiale, dar lipseste cu desavarsire. Adica speciile au ramas la fel in istorie: cainele e tot caine, maimuta tot maimuta si omul tot om.

Dr. Nicolae Paulescu descoperitorul insulinei afirma ca omul de stiinta nu trebuie sa spuna: EU CRED CA EXISTA DUMNEZEU, CI „EU STIU CA ESTE DUMNEZEU”. (Notiunile de „suflet” si „Dumnezeu” in Fiziologie, Bucuresti 1944 pag. 174)

Cea mai mare gresala a omului, cu efecte vesnice este sa nege marile adevaruri si anume ca Dumnezeu a creat pe om spre fericire si ca noi, toti oamenii suntem frati destinati spre viata vesnica.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.