Dacă pe vremuri iţi era ruşine să recunoşti că eşti desfrânat, azi te lauzi! Dacă iţi era ruşine să spui că furi, astăzi este o virtute!

Dacă pe vremuri iţi era ruşine să recunoşti că eşti desfrânat, azi te lauzi! Dacă iţi era ruşine să spui că furi, astăzi este o virtute! Iar dacă iţi era ruşine să recunoşti că eşti homosexual, astăzi te mândreşti! De ce? Pentru că mintea omului s-a întunecat de tot! Au denaturat adevărul! Iar atunci, când se face o discuţie în spaţiul public, pe această temă, auzim aşa: „Noi nu implicăm Biserica!”

Nici nu trebuie să o implici tu!

Biserica nu este un trust, Biserica nu este la dispoziţia mass-mediei, biserica nu este o librărie, nu este o casă de modă, nu este un club, biserica nu este casă de cultură!

Biserica este organismul divino-uman, în care Dumnezeu coboară pe pământ, peste oameni, prin două drepturi depline: CREATOR şi OCROTITOR!

„Nimic necurat nu va intra în Împărăţia lui Dumnezeu!”

Cum am putea spune noi, raportându-ne în cazul de faţă, la societatea care SE LAUDĂ CU PĂCATUL şi chiar lupta să-l pună în drepturi (cod penal, civil şi justiţie) şi să-i dea forma de VIRTUTE!

Părintele Calistrat ChifanPredica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.