Dovada clară că popii fură (FOTO + VIDEO)

1

Am fost martor aseara, alaturi de cateva sute de persoane. S-a vazut, s-a auzit, s-a filmat. Cu telefoane, cu reportofoane. Ce a avut credinciosul (sincer) la el.

S-a intamplat la Biserica Icoanei, acolo unde Părintele Prof. Constantin Necula a fost invitat să ţină o conferinta. În biserica. Dar pentru ca biserica era deja plina cu 15 min înainte de ora programata a evenimentului (19.00), lumea tot venea si se umplea si curtea, s-a decis ca părintele să (ne) vorbeasca din curte, pozitionandu-se intr-un foisor.

Nu am crezut vreodată că un ”popă” poate face asemenea lucru. Aveam respect față de cei care au într-adevăr această vocație, dar ce a fost azi e de nedescris. Am văzut un popă cum fură…ci mai mult, nu s-a mulțumit să fure de la un singur om, ci de la sute de oameni în același timp. Se făcea că într-o curte din centrul Bucureștiului, un popă a reușit să fure timp de două ore în continuu…a furat atenția, a furat inimile și a furat sufletele a sute (fără exagerări) de tineri. A furat zâmbete, chicote și adevărate hohote de râs. A furat două ore din viața celor prezenți…dar Doamne câte ne-a oferit.

Iata reactia unui participant la încă o intalnire de neuitat cu părintele Necula. Părintele ne-a vorbit despre viata în Hristos, nevoia de Hristos, timp de aproape o oră, apoi a urmat seria de raspunsuri la întrebari. Iar de la 21.00 la 22.00 părintele a dat autografe, a avut cate o vorba pentru fiecare, a glumit si fost serios atunci cand trebuia sa se comporte astfel pentru a se face mai bine înteles, întru Hristos, cu unul sau altul.

Dovezile video pot fi urmarite aici

Greu de spus cu ce pleaca de la o astfel de conferinta, în afara de buna dispozitie, un tânăr (acesta este publicul majoritar). Dar cu siguranta ca primul lucru pe care il va face cand ajunge acasa este sa pună mâna pe Scriptura, sa se aprindă la rugăciune si sa zâmbească sub icoană.

Sursa: alexradescu.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. ninel spune:

    Titlu lasa de dorit,daca tot ati pomenit de „furat” si ati vrut sa-l faceti mai atractiv pt.cititori trebuia prins in ghilimele.

  2. Metatron spune:

    Si mai trebuie spus ca preoti, se chinuie sa fure sufletele pierdute din gheara diavolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.