După ora de EDUCAȚIE SEXUALĂ, un elev de 13 ani și-a VIOLAT o colegă de clasă

Trista

Scoatem ora de RELIGIE si introducem EDUCATIA SEXUALA

Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar! Vai de cei care sunt înţelepţi în ochii lor şi pricepuţi după gândurile lor!  (ISAIA, Capitolul 5, 16-25)

O întâmplare care te lasă împietrit: un elev în vârstă de 13 ani a violat o colegă de clasă, imediat după ce participaseră la ora de educație sexuală, după agresiune spunându-i acesteia, cinic – „Poți să pleci!”.

Autoritățile școlare și poliția galeză investighează condițiile în care un elev din ciclul secundar de studii a violat o colegă de clasă.

Conform anchetei, la finalul cursurilor, după ultima oră, cea de educație sexuală, adolescentul și-a întrebat colega dacă nu dorește să facă sex. În ciuda împotrivirii acesteia, băiatul a condus-o pe fată într-o zonă retrasă unde a violat-o.

Drama fetei a fost descoperită de un consilier psihologic, care încerca să afle motivele nefericirii sale.

Oficialitățile sunt îngrijorate de faptul că evenimentul a avut loc după cursul de educație sexuală, existând numeroase comentarii privind tematica acestuia și modul în care a fost abordată.

Minorul violator a primit o pedeapsă modestă din partea instanței, fiind internat într-o școală de reeducare și obligat să informeze poliția despre schimbarea domiciliului sau de călătoriile în care intenționează să plece.

Sursa: jurnalul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Iosif spune:

    Ora de educatie sexuala e posibil sa fi fost un fel de declansator al comportamentului dar in mod cert nu cauza. Un copil bine crescut si educat, indiferent de ce ar auzi la acea ora, nu ar face asa ceva. Violatorul a suferit probabil traume iar violul a fost (doar) un mod prin care aceste traume au iesit la suprafata acum. Un om care a avut un trecut fericit nu se va apuca sa violeze in stanga si’n dreapta sau sa aibe comportamente similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.