Manuela Hărăbor: „M-am rugat cu disperare… A doua zi s-a întâmplat un lucru cu adevărat miraculos”

  

Am acceptat cu ceva ani în urmă să apar într-un episod al unui serial de televiziune. Rolul unui medic psiholog. Mi-am spus, e ceva decent, nu am niciun motiv să refuz, chiar dacă la acel moment nu citisem scenariul (asta din păcate se întâmplă mai tot timpul, ești intrebat dacă dorești să filmezi, dacă accepți onorariul și îți este prezentat un scurt sinopsis).

Cu o zi înainte de filmare mi-au trimis pe e-mail textul și m-am îngrozit. Era o discuție între doi medici despre o tânără pacientă, victimă a unui viol, adusă în stare de inconștiență la spital. Printre altele, pe două pagini de text, celălalt medic îmi spunea că atunci când tânăra se va trezi, va trebui să aduc în discuție și posibilitatea unui avort.

Am alergat într-un suflet la părintele duhovnic Nectarie spunându-i că pentru nimic în lume, chiar și sub scuza de a fi doar un personaj, eu nu voi susține cauza avortului. Calm, părintele m-a trimis la racla cu moaștele Sfântului Nectarie, spunându-mi să-i cer ajutor și a doua zi să merg liniștită la filmare, căci Sfântul mă va ajuta. Ceea ce am și făcut. M-am rugat cu disperare, cum nu cred să mă fi rugat niciodată până atunci, spunându-i Sfântului Nectarie că primesc orice îmi va da, numai să mă scape din această încercare.

A doua zi s-a întâmplat un lucru cu adevărat miraculos. După ce mi-am îmbrăcat costumul și am trecut pe la machiaj, am ajuns pe platoul de filmare unde s-a făcut o repetiție de text și mișcare în prezența regizorului secund. La final ni s-a spus că îndată ce se va pune lumina vom fi chemați pentru filmare și a dat să plece.

A făcut câțiva pași și brusc s-a întors spre mine spunându-mi că este ceva nenatural în dialog. „Sunteți amândoi medici, nu o cunoașteți pe fata asta, nu mi se pare normal ca din prima clipă voi să vorbiți deja despre un posibil avort. Ai ceva împotrivă să renunți la paginile de text în care se vorbește despre asta?” Sfântul Nectarie îmi ascultase rugăciunile, era acolo și îi trimisese gândul cel bun regizorului.

Bucură-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni!

Sursa: https://www.facebook.com/ManuelaHaraborOficial/

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.