Mărturie: „O vedenie care a schimbat viața mea pentru totdeauna”

Un monah budist l-a văzut pe dascălul său în iad

Cele de mai jos sunt un extras din mărturia unui monah budist care a murit și a văzut iadul, Cerul și s-a întors iarăși la viață. Această istorisire cutremurătoare este un alt exemplu a faptului că oameni din toată lumea trăiesc „cealaltă realitate” și dau mărturie că Raiul există cu adevărat, de asemenea și iadul.

O vedenie care a schimbat viața mea pentru totdeauna

După ce am ieșit din spital, am mers din nou la mănăstire unde ceilalți monahi se interesau de mine. Eram foarte slăbit și-mi pierdeam cunoștința. Mai târziu am aflat că de fapt am murit vreme de trei zile. Inima mi s-a oprit și trupul meu începuse să intre în putrefacție și urma să fie incinerat. A fost supus ritualului de purificare, potrivit tradițiilor budiste.

Cu toate că trupul meu era istovit, îmi aduc aminte că mintea și spiritul meu se aflau într-o deplină luciditate. Mă aflam într-o vijelie cumplită. Un vânt foarte puternic a doborât totul în acel loc, încât nu mai existau copaci sau altceva în picioare, ci totul era un câmp neted. Am intrat foarte repede în acel loc, pentru a rămâne pentru câtăva vreme. Nicăieri nu se vedeau alți oameni, ci eram singur.

Peste puțin am trecut un râu. De cealaltă parte a râului am văzut un înfricoșător lac de foc. În budism nu avem nici o idee despre existența unui loc ca acesta. La început eram încurcat și nu știam că era iadul, până ce nu l-am văzut pe Yama, regele iadului [Yama este numele atribuit regelui iadului în multe civilizații din toată Asia]. Fața lui semăna cu fața leului, la fel și trupul lui era ca al leului, însă picioarele lui erau ca un naga [șarpe spirit]. Avea un rând de coarne în cap. Chipul său era foarte sălbatec și mă cuprinsese frica. L-am întrebat despre numele său, iar acela mi-a răspuns: „Sunt regele iadului, distrugătorul”.

Înfricoșătorul lac de foc

Atunci regele iadului mi-a spus să privesc spre lacul de foc. Am privit și am văzut rasele colorate pe care le poartă monahii budiști din Myanmar. Am mers mai aproape și am văzut capul ras al unui om. Când am privit chipul lui, am văzut că era U Zadila Kyar Ni Kan Sayadaw [renumitul monah care murise într-un accident de mașină în 1983]. Atunci l-am întrebat pe regele iadului pentru ce fostul meu dascăl a ajuns în acest lac de chin, căci fusese un dascăl bun. Iar acela a răspuns:

– Da, a fost un dascăl bun, dar nu a crezut în Iisus Hristos. De aceea se află aici.

Articol relatat de portalul marturieathonita.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.