MIRACOL în spital. O fetiță în pragul morții și-a REVENIT după ce o LUMINĂ ALBĂ și-a făcut apariția

Angel

Chelsea Banton s-a nascut prematur si cu probleme de dezvoltare. S-a luptat intreaga ei viata cu probleme grave de sanatate. La o varsta foarte frageda a fost internata in spital cu pneumonie, hidrocefalie, infectii virale ce-i puneau viata in pericol si retentie de fluide. La 14 ani a facut din nou pneumonie, infectia fiind atat de grava incat aproape a ucis-o, scrie aktual24.ro.

Chelsea a stat in spital, pe aparate, timp de 7 saptamani, medicii fiind convinsi ca nu va supravietui. Colleen, mama lui Chelsea, a luat intr-un final decizia de a opri aparatele si de a lasa natura sa-si urmeze cursul.

„Ne-am rugat in fiecare zi, fiica mea mai mare, eu si Chelsea”, spune Colleen. „Ne-am rugat pentru un miracol. Am vrut sa fac voia Domnului. Si am simtit ca a fost a mea timp de 14 ani, dar a venit timpul sa mearga in Rai si va fi vindecata.”

Insa, cand medicii au deconectat-o pe Chelsea de la aparatele care o tineau in viata, cineva din personalul spitalului a vazut ceva ciudat pe o camera de securitate: o lumina intensa, alba, ce s-a manifestat langa usa adolescentei muribunde.

Intr-o ora, Chelsea a inceput sa isi revina in mod miraculos. Colleen a vazut inregistrarea si in inima ei a stiut ca a fost un inger. Fiica ei fusese salvata de interventia divina.

httpv://youtu.be/LT_eXHtKW-Q

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.