Mitropolitul Serafim de Pireu demască HOMEOPATIA ca fiind DEMONICĂ

SerafimPireu

Multi crestini ortodocsi practica homeopatia si multi parinti isi trimit copii la asa zisii medici homeopati care sunt defapt vrajitori.

Mitropolitul Serafim de Pireu a accentuat faptul ca homeopatia este o practica magica demonica ce face parte din miscarea New Age.

Cine merge la homeopati asa zisi crestini sau asa zisi medici nu face altceva decat sa se distruga sufleteste si mai ales sa distruga sufleteste pe copii care intra pe mana homeopatilor. Sursa: apologeticum.ro

httpv://youtu.be/2sZzjFW0Tkg

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. dobre spune:

  Sa nu exageram!

 2. Lioara spune:

  Homeopatia nu are nici o legatura cu New Age!

 3. Metatron spune:

  In ziua de azi ,majoritatea oamenilor sunt labili psihic, sunt derutati de-la atatea informati nefiltrate si volumul imens, Lipsa discernamantului duce sufletele naive in Iad, la fel e si cu ignoranta.

 4. Doar eu spune:

  Copilul sau adultul nu iese distrus sufletește de la homeopat. Nu mai distrus decât atunci când iese dintr-o biserică. Ar fi bine ca acești așa ziși oameni ai lui dumnezeu să nu încerce să denigreze liberul arbitru cu care se spune că ne-a înzestrat dumnezeu. Fiecare face ce crede că e bine. În final el răspunde, nu altcineva.

 5. doar eu spune:

  E un site de cacao, aseara am postat un comentariu care probabil ca nu a fost pe placul domnului administrator (care cred ca se considera un fel de dumnezeu pe aici) si care nu a fost publicat. Asta e dreptul la opinie? Adica daca nu iti convine parerea mea nu o publici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.