Nu te uita la om după cele ce le are, ci la cele ce a renuţat pentru a fi alături de Hristos!

Închide iPhone-ul şi vorbeşte cu cel de lângă tine, lasă-l încolo de Whats App şi spune-i direct că-l iubeşti, du-te la şcoală fără căşti în urechi şi mai ascultă dimineaţa păsările cum îţi cântă, întinde mâna colegului tău şi spune-i că el contează pentru tine!

Căci sunteţi o generaţie de mâini întinse, nu de spate lângă spate şi de nefaţă lângă nefaţă. Şi, mai mult decât atât, FB înseamnă Forţa Bisericii, este sensul că Hristos ne vrea împreună, că ne vrea ai lui şi că pe măsură ce vom renunţa la acestea îl vom redescoperi pe el.

Începeţi prin a-i iubi, nu prin a-i judeca!

De fapt, Hristos ne spune nouă: întoarceţi-vă faţa către mine şi nu vă pierdeţi faţa. Este singurul care poate să vă dea obraz, care poate da demnitate feţei voastre şi bucurie feţei voastre. (…) Nu te uita la om după cele ce le are, ci la cele ce a renuţat pentru a fi alături de Hristos. A tăia din ale tale pentru a sta alături de Hristos, a rupe din slava ta pentru a te umple de slava lui Hristos este cel mai frumos exerciţiu al libertăţii.

Sursa: tribuna.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. Claudia spune:

  Asta am facut cu toate „prioritatile” mele(cariera,tineretea,linistea,)….le-am sacrificat pt oameni cu gandul si crezul la Hristos,la cuvintele lui,la evanghelii!Am 44 de ani, am ramas fara cariera,fara tinerete,obosita de atata lupta,singura si pe deasupra insultata de unii ce nu impartasesc aceste principii de viata!Deci in concluzie, va intreb,sincer si deznadajduita,ce mai pot sa fac ,cum compenseaza Hristos distrugerea vietii mele?Daca as mai avea 20 de ani,sigur as cauta bunastarea si linistea mea,realizarea mea!Sunt pe marginea prapastiei si simt ca voi cadea in ea!Oameni buni,daca faceti ce spune parintele,adica ce cere Hristos,nu va asteptati sa va ia in brate nici macar Hristos,ce sa mai vorbim de oameni!Eu sunt exemplul viu,de om care a sacrificat tot,si am ramas cu NIMIC!

  • miha spune:

   nu stiu daca e drept ce spui. ai o viata nefericita , ok. dar nu stiu daca poti da vina pe Hristos, ca nu ti-a gasit jumatatea si nu ai o familie a ta , un copil ( Binecuvatarea lui Hristos). poate vei gasi de acum . sunt familii de tineri dupa 40 care s.au intalnit au format cupluri longevive si copii frumosi si sanatosi. multa bafta in viata, capul sus si nu ti pierde speranta!!!

 2. eliza spune:

  n-aş crede că Hristos ar fi rămas împietrit la nevoile tale de zi cu zi pentru că ai sacrificat tot!
  aşa cum ne spune „căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi toate celelalte se vor adăuga vouă”, cu siguranţă nu ne lasă să pierim în nevoi, flămânzi şi goi, rătăcind disperaţi după un loc liniştit!! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.