NU vrem parteneriat civil pentru HOMOSEXUALI în România!

150706110127-san-francisco-gay-pride-parade-kiss-exlarge-169

Nu vrem parteneriat civil pentru homosexuali în România. Homosexualitatea reprezintă o mare rușine pentru omenire. Vrem sa crestem copiii in familii binecuvantate de Dumnezeu, nu de satana.

Destul! Vom trimite acest mesaj până când va ajunge la toti oamenii normali, nu îl vom citi doar. Acest lucru ne-ar transforma și pe noi în complici, spectatori. Nu trebuie sa acceptam acest lucru, ar reprezenta un prim pas in virusarea Romaniei si a copiilor nostri. Peste putin timp vor spune ca vor casatorii si multe alte pretentii bolnavicioase.

Dați mai departe, să se trezească mai multă lume…

loading...

De asemenea, ai putea dori...

7 răspunsuri

 1. Dumnezeu spune:

  Cum era cu iubeste-ti aproapele?

  • Constantin spune:

   „Cele ce fac acestia, rusine este si a le spune” – Sfantul Apostol Pavel despre sodomiti. Poate nici Apostolul nu avea ‘iubire’ nu? A-l iubi pe cel de langa tine nu inseamna a uri pe Dumnezeu. Cum poti sa iubesti pe cineva dar sa-L urasti pe Dumnezeu? Pentru ca ura de Dumnezeu si batjocura la adresa Sa este aceasta patima ingrozitoare. N-ai citit ce s-a intamplat cu Sodoma si Gomora – orase antice situate pe malul Marii Moarte? Nici in ziua de azi in Marea Moarta si imprejurimi nu traieste niciun fel de vietate. A iubi pe cineva nu inseamna a-i tolera pacatele strigatoare la cer. Dupa teoria ta o femeie ar trebui sa se lase violata din dragoste de violator, pt ca acesta ‘simte’ ca el este diferit si asa s-a nascut. Nu mai rastalmaciti intelesul iubirii evanchelice, acolo face referire la iubirea duhovniceasca, la dorinta ‘ca toti oamenii sa se mantuiasca si la cunostinta adevarului sa ajunga’. Nicidecum la tolerarea si proliferarea dezaxatilor sexuali si a pacatelor oricare ar fi ele.

  • Radu spune:

   Iubirea aproapelui nu inseamna tolerarea pacatului.

 2. Teo spune:

  Daca Dumnezeu este impotriva homosexualilor, cum se face ca acest fenomen este atat de des intalnit in natura la animale? Conform Bibliei, nu acelasi Dumnezeu a creat si oamenii si animalele? Atunci cum se poate sa fie pro homosexualitate la animale si contra la oameni? Si sa nu uitam ca oamenii sunt la randul lor animale….

  • Radu spune:

   Nu stiu cum e la animale, dar eu ca om ma consider un pic mai altfel decat dobitoacele. Deci, daca un animal scurma in rahat, eu nu o fac. Si de unde pana unde afirmatia ca Dumnezeu este pro-homosexualitate la animale? Dumnezeu nu e pro-homosexualitate nici la oameni, nici la animale, nici la plante sau unde mai vrei tu. Iar la final, daca tu te consideri animal, este optiunea ta personala!

 3. Metatron spune:

  Homosexualiatea este o patima impotriva firii, cei care nu inteleg asta ori sunt prosti ori sunt sodomiti.
  Teo cred ca ai ceva la bord , ce animale stii tu homosexuale, poate ai vazut ceva izolat si ti-ai facut o parere gresita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.